A Vidi FC gól nélküli döntetlent játszott a bolgár bajnok PFC Ludogorec vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának szerdai, első mérkőzésén.

EL: bravúros döntetlent ért el a Vidi a bolgár bajnok otthonában

A visszavágót jövő szerdán 20 órától rendezik Felcsúton. A párharc győztese a BL-selejtező harmadik körében a román CFR Cluj vagy a svéd Malmö FF együttesével találkozik. A vesztes átkerül az Európa Ligába, és a selejtező harmadik fordulójában a bosnyák HSK Zrinjski Mostar vagy a máltai Valletta FC csapatával játszik.

Eredmény:

BL-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés:

PFC Ludogorec (bolgár)-Vidi FC 0-0

-----------------------------------

Razgrad, 5500 néző, v.: Pandzic (svéd)

sárga lap: Juhász (28.), Kovács (41.), Huszti (45+3.), Nego (80.)

Ludogorec:

---------

Renan – Cicinho, Moti, Forster, Natanael – Djakov, Sasha (Campanharo, 61.) – Wanderson, Marcelinho, Misidjan (Lukoki, 84.) – Keserü (Swierczok, 60.)

Vidi FC:

--------

Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nikolov (Lazovic, 71.) – Nego, Huszti, Varga J. – M. Scepovic (S. Scepovic, 80.), Kovács I. (Pátkai, 68.)

A magyar csapat futballistái közül Anel Hadzic a bemelegítés során megsérült, nem tudta vállalni a játékot, helyette Boban Nikolov került a kezdőtizenegybe.

Eleinte a Vidi FC kapuja előtt zajlott a játék, Kovácsik Ádámnak többször is védenie kellett, majd a huszadik perc után a magyaroknak is voltak lehetőségeik. A folytatásban újra a Ludogorec irányított, amelynek az első félidőben hat kapura lövése volt, míg a székesfehérváriaknak csupán egy.

A második félidőben sem változott a mérkőzés képe, többet volt a labda a bolgár csapatnál, amely néhányszor ígéretes helyzetbe került. A hajrában a korábbinál is intenzívebben támadták a Vidi FC kapuját a házigazdák, és bár 16-2-es kapura lövési aránnyal zártak, gólt nem tudtak elérni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.