A labdarúgó OTP Bank Ligában újonc Kisvárda vezetősége közös megegyezéssel szerződést bont Kondás Elemér vezetőedzővel.

Kirúgták Kondás Elemért, az újonc Kisvárda vezetőedzőjét

A klub honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint mérlegelték a csapat eddigi teljesítményét és a két bajnoki mérkőzés összképét, s megbeszéléseket folytattak a trénerrel. Ezek után a felek arra jutottak, hogy a csapatnak más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó szakvezetőre van szüksége, ezért közös megegyezéssel elválnak útjaik.

Az utód még nem ismert, az e heti első edzést, a keddit Kondás eddigi segítői, Erős Gábor és Kocsis János tartják meg. Ez a labdarúgó NB I mostani idényének első edzőváltása. A Kisvárda a címvédő MOL Vidi FC otthonában elszenvedett 4-0-s vereséggel kezdte a szezont, majd vasárnap ugyancsak 4-0-ra maradt alul a Budapest Honvéd vendégeként, így jelenleg sereghajtó.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Seszták Miklós kisvárdai kiskirály, bűnöző-gyanús fejlesztési miniszter bukása óta már csak lefelé vezet az út és elmúlott Kisvárda dicsősége is.
Gauntlet
@justhpeter: már látom ahogy' Murinnyó BMW-je befordul a főutcán. Gyün vele Fellaini, Pogba, Lukaku meg Rushford !
lusta
@Gauntlet: A taopénzekből futná is.
namihami
Meg is érdemelte, hiszen nem rúgta be a helyzeteket, aztán nem rohant hátra és védte a kapura tartó lövéseket.
Hogy nem az volt/lett volna a dolga? Akkor már csak az lehet a baj, hogy azok, akiket a pályára tudott küldeni (ez van-ezt kell szeretni/szerepeltetni) ezekre a feladatokra képtelenek voltak.
Igaz, nem lehet mindenki Fradi (a verőlegények díjazása, a nép szájának befogása), Videoton (a Vezér kedvence), vagy Puskás (TAO-pénzek lenyúlása, a telekvégi házicsapat, akadémia pénzelése a külföldi harmadosztályúak felvásárlásával és hasonlók).
Tehát, alkalmatlan volt. Ki kell rúgni...
Ez (EZ) a magyar ""futbal"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.