Shane Tusup április óta már nem tartózkodik hazánkban, az Egyesült Államokba utazott, így Hosszú Katinkának egyedül kellett vinnie az egyesületüket, ezért egy nagyot lépett.

Hosszú Katinka a közösségi oldalain jelentette be hivatalosan, hogy megszületett új, a férjével, Shane Tusuppal alapított Iron Aquatics nevű klubot felváltó új egyesülete, az Iron Swim.

A háromszoros olimpiai bajnok sportoló válik Tusuptól, ráadásul régóta nem tud beszélni, egyeztetni vele, így várható volt, a magánélet mellett szakmai téren is szakítanak.

Az augusztus harmadikán kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságra készülő úszó mint az Aquatics résztulajdonosa vasárnap szülői értekezletet tartott, és ott jelentette be, hogy új egyesületben, az Iron Swimben folytatja pályafutását.

Nincs már hátra, csak előre Keep it moving forward #ironswim #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Hosszú a stábját is bemutatta, így többek között új edzőjét, az eddig a svájci utánpótlás-válogatottat irányító Petrov Árpádot. Persze ezzel még nincs lezárva a történet. A válóper nemcsak arról dönt, hogy hivatalosan is elválasszák a férjet és a feleséget, de a körülbelül 1 milliárdos vagyon elosztásáról is határozni kell. Márpedig az Aquatics a Hosszú−Tusup „birodalom” komoly részét képezi.

Cikk- és címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Katinka, te csak az érmeket gyűjtsd, meg az úszócsemetéket bátorítsd...a többit majd az ügyvédek, és a segítők megcsinálják!

Hajrá Hosszú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.