A magyar bajnok MTK Hungária FC házigazdaként gólzáporos győzelemmel kezdett a női labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti selejtezőcsoportjában.

Az európai szövetség (UEFA) honlapjának beszámolója szerint az MTK kedden a koszovói KFF Mitrovica ellen lépett pályára, és 2-0-s első félidőt követően az 51. percben már 4-0-ra vezetett, majd végül ötgólos különbséggel 6-1-re nyert.

A 4. csoport másik mérkőzésén a cseh Slavia Praha szintén magabiztosan, 7-2-re kerekedett a török Atasehir Belediyespor fölé.

A házigazda kék-fehérek a következő fordulóban, pénteken a török együttessel találkoznak az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A csoport másik összecsapását mindig a III. Kerületi TVE pályáján játsszák.

Női Bajnokok Ligája, selejtező, 4. csoport, 1. forduló:

MTK Hungária FC-KFF Mitrovica (koszovói) 6-1 (2-0)

Slavia Praha (cseh)-Atasehir Belediyespor (török) 7-2 (4-1)

a további program:

2. forduló, péntek:

MTK Hungária FC-Atasehir Belediyespor 18.00

Slavia Praha-KFF Mitrovica 18.00

3. forduló, hétfő:

MTK Hungária FC-Slavia Praha 17.00

KFF Mitrovica-Atasehir Belediyespor 17.00

A selejtezőből a 10 csoport győztese, illetve a két legjobb második kerül fel a 32-es főtáblára. A sorozat döntőjét május 18-án Budapesten, a Groupama Arénában rendezik.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
propi, vazze , idaig sullyedtel... Nem vagy mar mas, csak egy sportcsatorna, hozzaszolok, hsz-ek nelkul, vagy eppen celebseggek gyujtemenyes fotoinak tarhelye, esetleg uj technikai kutyuk bemutatoja, amik altalaban csak egy szuk szakreteget erintenek...
Szegyellheted magad a tartalmadert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.