A stadion szombaton az FTC elleni NB I-es meccsen avatják fel. Jelenleg, három forduló után az FTC az első, a Kisvárda FC viszont az utolsó, a 12. a bajnokságban, a játékosainak még egy gólt sem sikerült szerezniük.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
20 szoros túlárazás...2000%...4es metrónál mikor a lézerjani szitkozódott mit is mondott? Ha jól emlékszem valami olyasmi, volt hogy ha valami a tervezett 30% ával többe kerül a tervezettnek akkor nagy a gyanú a korrupcióra...tessék bazdmeg nem 30 hanem 2000%
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Remélem, nem ez az arány lesz a követendő a továbbiakban.
Macskaszem
Remélem Seszták miniszter és családja fogja eltartani a kib@szott pénznyelőt a falábúakkal együtt.
Hellcat
20 szoros túlárazás...2000%...4es metrónál mikor a lézerjani szitkozódott mit is mondott? Ha jól emlékszem valami olyasmi, volt hogy ha valami a tervezett 30% ával többe kerül a tervezettnek akkor nagy a gyanú a korrupcióra...tessék bazdmeg nem 30 hanem 2000%
Nessy
Ezt a tervezőt, a jóváhagyót, a kivitelezőt, a megrendelőt, úgy kéne kirúgni, hogy zúgva szálljon, mint a győzelmi zászló!
Gauntlet
ha ezt a Fletó-Bajnai páros műveli: szemét, aljas népellenes tett.
ha ezt az Orbán-Semjén páros műveli: na és akkor mi van?
Rockxy
Nakérem, Magyarországra egyetlen stadiont se kéne már építeni, sőt, a meglévőket is le kéne bontani szerintem.
De bammeg 168óra!
120 millióból nem lehet stadiont építeni!
Hát mondjuk olyan kis szart, olyan 40 centiset talán. :D
A firkászok módszere, hogy jól felbasszák az olvasó agyát a címmel, a cikkbe meg csúsztatnak nagyokat. Tudják, hogy a zolvasók fele csak a címet olvassa el.
Há-há :D
namihami
@Rockxy: Ha 120 millióból nem lehet, akkor mégis milyen kalkulációt adott ki a tervező, a beruházó, a kivitelező? Milyen alpon fogadta el az építtető? És ha már elfogadta, akkor miért nem ragaszkodott az elfogadott árakhoz? Kinek és mikor kezdett jelenteni, hogy az előzetes árhoz képest már kétszeres, ötszörös, tízszeres árnál tart?
Miért nem éltek a kötbérezés SZIGORÚ lehetőségével, ha már az eredeti ár tízszeresénél tartottak?
A 120 milliót nem a ""firkászok"" találták ki. Azt (bár előre tudták, hogy kamu), de a helyi és országos FIDESZPOTENTÁTOK fogadták el. Előre bekalkulálva a házi- és pártpénztár feltöltésének összegét. Ahogy ez az Úszó VB esetén is történt. Vagy az is kevés volt és az élet nyomta fel?
Te hiszel benne, sajnos én (mi) már, a tapasztalatok alapján, nem.
lampa laz
1 "kissé" elszálltak az alkotmányos költségek, na... lehet, h ez a fránya infláció tette? Mindegy is, mert nem fogjuk megtudni kinek a zsebét hízlalta az ellopott összeg, viszont sejtjük.
Rockxy
@namihami: Ott van a cikkben leírva minden, nem vitatéma.
De én akkor is lebontanám.
Clavigo
A Zalkotmányos Köcsségek magasra szöktek...oszt jó napot.
CsipkeRózsa
Először csak egy focipályát akartak készíteni, legalábbis a tervek szerint. Aztán megnőtt az étvágy, vagy inkább csak beetetés volt, hogy valaki megkaphassa kedvezményes feltételek mellett.
tulipan
Orbán Apuka szállíthasson még több betonnak való anyagot!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.