Hosszú Katinka elégedett az eredményével.

Az Iron Lady szerint ez az érem különleges helyet foglal el a szívében, a döntő után pedig a Magyar Úszószövetségnek is értékelte a történteket – szúrta ki a Nemzeti Sport.

„Ez az úszás a szívem legmélyéről jött. Meg kellett nyernem ezt a versenyt, és hihetetlenül boldog vagyok, hogy sikerült. Önmagában kihívás volt eljönni erre az Európa-bajnokságra és versenyezni, úgyhogy most elégedett vagyok. Ismét bebizonyosodott, hogy amikor versenyezni kell, nagyon oda tudom tenni magam.

Sosem éreztem olyan motiváltnak magam, mint most, úgyhogy kőkeményen fogok dolgozni a következő években, és kizárólag az úszásra fogok koncentrálni”

– mondta Hosszú Katinka.

#ironlady

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Az elmúlt években úgy éreztem, hogy az érzelmek csak gyengítenek, és befolyásolják a teljesítményemet. Viszont ma délután az érzelmeimmel nyertem.

Robotként biztosan nem tudtam volna, mert a testem nem állt készen egy ilyen döntőre. Nagyon örülök, hogy ebből az évből is volt mit tanulnom. Bármilyen körülmények vannak, én fel tudok állni a rajtkőre, és tudok küzdeni. Úgy gondolom, ezt viszem majd magammal a következő két évre és Tokióba is!” – lelkesedett a 14-szeres Európa-bajnok.

Cikk- és címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Nemzeti Sport)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szeparepa2
Szokás szerint büszkék vagyunk, de Katiska, 30 éves vagy... ezt így már évekig nem lehet csinálni, még esetleg egy év van benned ilyen szinten... nehogy baj legyen aztán...
wagabund
a mosolya őszinte...

..."kőkeményen fogok dolgozni a következő években, és kizárólag az úszásra fogok koncentrálni”...

ámen!
wagabund
Serena Williams 37 éves,nővére Vénus 38...és még mindig ők a legjobbak, bár a trónkövetelők ott lihegnek a nyakukban...talán ezt az évet még megússzák úgy, hogy emelt fővel, szénnéalázás nélkül vonulhatnak vissza...

bááár...Serena nem nagyon akarja tudomásul venni, hogy itt az idő...

Katinkában még lenne két év a kemény edzések ellenére. mert az ő edzései nagyon sokat kivesznek belőle.

szerintem.
báár..az olimpia rohadt messze van...és addig a fiatalabbak sem tétlenkednek.
kokopelli
@Szeparepa2: ...egyébként nagyon csípik őt a germánok is,mert nincsenek
sztár-allűrjei,illetve a mosolygós megjelenésén van valami,ami a riportereket
is "magával viszi"! Sokan nem hiszik el,hogy már annyi idős! Bravó Mädele! ;-)
Szeparepa2
@wagabund: És a tenisz meg a versenyúszás hogy jön össze? Idevehetjük akkor a 60 éves maratonistákat is... meg triatlonosokat...stb... sőt profi golfosok közt még 70 körüliek is vannak... akkor Katinkában akár még 30 év is lehet netán... ? XD
Micike
"Őszintén beszélt Hosszú Katinka" Ez aztán a valami... Hű és ha. És mikor hazudott? Amikor a FB-on elénk tárta fantasztikus, ország-világra szóló irigylésre méltóan(?) boldogságos házasságának minden mozzanatát, amelyben úgy éltek, mint a galambok, hol az egyik repült, hol a másik?! Most meg az én ügyvédem meg a te ügyvéded?! Apropó, arra meg -nem hazudott ugyan- csak nem válaszolt, válaszra sem méltatta nagy tisztességében, őszinteségében, korrektségében a kérdezőket, hogy mennyit fizet a magánvállalkozása a közpénz milliárdokért épített Duna-Aréna használatáért reggel 6- tól este 10-ig, a melynek során a magánvagyonát gyarapítja a köz kárára. Jó, OK, tudjuk már, hogy ingyen használja sumákban egyelőre év végéig, de legalább válaszolhatott volna. Ha már olyan őszinte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.