Az Ingebrigtsen fivérek közül mindenki nyert már 1500-on. Most együtt is döntőztek. Belga ikrek állnak a 400 dobogóján. FEHÉR JÁNOS (BERLIN) 2018. 08. 10. 23:18 Az atlétikai Európa-bajnokság negyedik napja a testvérekról is szólt. Négyszáz méteres síkfutásban egy belga ikerpár szerzett aranyat, 1500 méteren pedig három norvég fivér küzdött az érmekért, végül a legfiatalabb vitte el közülük az aranyat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Aranyszerzők

avagy a derék index.hu sport-firkászai 19-re is lapot húztak bornírtságban

Nem, nem mondom, hogy szinte minden napra ne tudnának valami észveszejtő baromságot összehozni, de a tegnapi napról szólván igen magasra rakták a lécét.
Idézem: „Négyszáz méteres síkfutásban egy belga ikerpár szerzett aranyat,”, ami lássuk be már magában sem piskóta, de a következő mondatokból kiderül, hogy „Az ikerpárnak elég jól kijött most a lépés. A célegyenesre fordulva már látott, hogy a brit Matthew Hudson-Smith verhetetlen, de a dobogóért mér harcolhattak. Kevinnek sikerült most jobban a vége, második lett, hat századdal előzte meg Jonathant.”! =))
Külön poén, hogy a helyszínen látta így! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.