Az összes 2rule-os csapat közül csak egy tudott győzni eddig. Az is egy másik 2rule-os ellen. Erre egy számmisztikára fogékony magyarfutballrajongó olvasó hívta fel a figyelmünket. Az eddigi négy bajnoki fordulóban összesen tíz olyan mérkőzés volt, amelyen pályára lépett legalább egy 2rule-mezt viselő csapat, tehát a Felcsút, a Haladás vagy a DVTK. A tízből hét meccsen a 2rule-os csapat volt a vesztes. Egyetlen 2rule-győzelem született, de üröm az örömben, hogy 2rule-os csapat ellen! (Haladás–Felcsút 2:1)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
felelősség hárítás, vagy újabb példa rá, hogy Őfenesége mennyire tehetséges, még a legnagyobb határ sz..-ból is tud nagyobbat csinálni! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Ha volta olyan hülyék, hogy elfelejtették a csapattal és a mezzel együtt a bírókat is megvenni. Mert hogy foci már régen nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.