Nem foglalkoznak vele, mert elvileg nincs. A megvesztegetést is könnyebb lesz eltussolni. A FIFA felszámolta a korrupciót, vagyis megnyomta a törlés gombot. Legalábbis ami a frissen kijött etikai kódexet illeti. Az AP híre szerint egyből szembetűnő, hogy a vétségek között egyáltalán nem szerepel a korrupció. Nem is szerepelhet, hiszen Gianni Infantino, FIFA-elnök szerint ezt sikerült az elmúlt három évben teljesen megszüntetni. A sportvezetőt bizonyára az sem zavarta, hogy az elmúlt két évben azért a szervezet nem egyszer kapott új kritikát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Íme a bizonyíték

Őfenesége valóban a világ előtt jár egy lépéssel

A FIFA felszámolta a korrupciót. Legalább is törölték az etikai szabályzatból még a kifejezést is. Persze nem ez az egyetlen, amiben a foci világhatalma hasonló Őfeneségéhez: „a jól kormányzott szervezetek kifejezetten igénylik az átláthatóságot és az emberek véleményét, addig a FIFA a tekintélyelvű rendszerkhez hasonlóan elvárja, hogy hallgassanak az emberek”
nezelodo
A FIFA is illiberális lett, mert meghallották az idők szavát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.