A Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontja készült el Szilvásváradon – jelentette ki az agrárminiszter a komplexum szombati átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Lovasközpontból már nekünk van a legmodernebbünk

Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit.

A program keretében Szilvásváradon mintegy 6,8 milliárd forintból három ütemben, négy év alatt megvalósult fejlesztéssorozat a magyar lovassport történetének legnagyobb beruházásaként meghatározó pillére a teljes hazai lovaságazat megújításának – tette hozzá.

(MTI)

Fotó: Komka Péter/MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit." Tegnap a nyulakat szakértette, ma a lovakat, a lótenyésztést. Kincsemet elfelejtettétek klónoztatni,úgyhogy lehet ebből még magyar foci-stadion szindróma is.Kórházból nekünk vannak pl. a leglepukkantabbak a míg lovasközpontból, stadionból a legmodernebbek. Hogy a kiskakas eresztene beléd egy kaptárnyi méhet, te rovarminiszter,te agyhalott, múltba révedő lócitrom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ne hallgassatok csak arra akiket ismertek, ne hagyjátok, hogy lejárassák az ellenzékieket.
karma1
@Sámannus: Ja, amikor a lovaskozpont vezetoje serelmezte, hogy betonon kell futniuk a lovaknak a zart tattersaalban, akkor ot rugtak ki, nem a bajt orvosoltak... Szerencsetlen lovak laba meg le van szarva
Ennyi idiota hozzaertot...
anima
A lovakat lelövik, ugye?
(ez most nagyon sok értelmű)
justhpeter
Sokszor mondtuk, hogy ezek a szemét politikusok nem csinálnak semmit. Szilvásváradon pedig igazoltak egy pár dolgot. Például: hogy ők igenis csinálnak valamit és még azt is, hogy kisebb a kár, ha valóban nem csinálnak semmit. Ezek szerint jobban járunk ha csak simán ellopják a rávalót.
Nekem mindegy, hogy liberális vagy kleptokrata-fasiszta az aki szétlopja az országot, de azt gondolom, hogy elég, normális embereket kellene megválasztanunk.
balos
Megteszik,mert megtehetik!A "Nemzet" nagyjai azt is kitalálták,hogy a nő arra való,hogy szüljőn és ne beszéljen bele a politikába!Azért remélem,hogy lesz itt is egy Ticser aki gatyába rázza ezt a .urva ország-népét!
Zeta
@Commenter: minden ágazat pillér , csak éppen a helyen kezelik. Tömik bele a pénzt, csak azért , mert fidesznyikek a beruházók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.