A Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontja készült el Szilvásváradon – jelentette ki az agrárminiszter a komplexum szombati átadása alkalmából tartott sajtótájékoztatón.

Lovasközpontból már nekünk van a legmodernebbünk

Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit.

A program keretében Szilvásváradon mintegy 6,8 milliárd forintból három ütemben, négy év alatt megvalósult fejlesztéssorozat a magyar lovassport történetének legnagyobb beruházásaként meghatározó pillére a teljes hazai lovaságazat megújításának – tette hozzá.

(MTI)

Fotó: Komka Péter/MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
"Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit." Tegnap a nyulakat szakértette, ma a lovakat, a lótenyésztést. Kincsemet elfelejtettétek klónoztatni,úgyhogy lehet ebből még magyar foci-stadion szindróma is.Kórházból nekünk vannak pl. a leglepukkantabbak a míg lovasközpontból, stadionból a legmodernebbek. Hogy a kiskakas eresztene beléd egy kaptárnyi méhet, te rovarminiszter,te agyhalott, múltba révedő lócitrom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
"Nagy István hangsúlyozta: a Kincsem Nemzeti Lovasprogrammal sikerült megteremteni a dicső múltra és nagyszerű eredményekre visszatekintő magyar lótenyésztés jövőjének feltételeit." Tegnap a nyulakat szakértette, ma a lovakat, a lótenyésztést. Kincsemet elfelejtettétek klónoztatni,úgyhogy lehet ebből még magyar foci-stadion szindróma is.Kórházból nekünk vannak pl. a leglepukkantabbak a míg lovasközpontból, stadionból a legmodernebbek. Hogy a kiskakas eresztene beléd egy kaptárnyi méhet, te rovarminiszter,te agyhalott, múltba révedő lócitrom.
Sámannus
A lelátók fele fölösleges, és elveszi a Szalajka völgy természetes vonzerejét. Mint ha a beton tenger lenne az egyetlen látnivaló. Még az árusok is megrökönyödtek ettől az ipari katasztrófától. A látogatók keresik a Szalajka patakot, és csak egy beton vályút találnak helyette.
Teljesen megbontotta azt a harmóniát amibe az előző pálya még nem volt nyomasztó.
Olyan gigantomániás építmény, mint a Luzsnyiki stadion. Ha ezek elszelelnek melegebb vidékre, remélem elhordják valami tágasabb helyre, mint a Hortobágy. Ott még kacsaúsztató stadion is létesülhetne belőle.
human
Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét ajánlotta fel a haza felvirágoztatására. Orbánék 1 évi jövedelmünket veszik el saját meggazdagodásukhoz.
Commenter
@Sámannus: tőlem elszelelhetnek, de előbb bontsák le és hordják el az összes stadiont meg ezt a förmedvényt is a saját "dolgos, enyves" kezükkel mondjuk Azerbajdzsánba. Osztjónapot!
Sámannus
@Commenter: Ha még lesznek méhek jövőre is.Most beszéltem egy méhésszel, azt mondja a méhei harmada elpusztult, a naprafporgó virágzásakor, ezért az idén nem perget mézet, hogy a családok megerősödjenek. Akkora volt a méhpusztulás, hogy ez már kihat a mezőgazdaságra is.
Ezek a szarháziak meg nem korlátozzák a rovarirtók használatát. Ezek mindenben a vesztünkre törnek mocskos gazemberek, akik tudják, hogy kárt csinálnak és azt is szándélkosan fokozzák.
wpym
Lovasközpont, ez kell nekünk, a korházakban meg megdöglünk...
Commenter
@Sámannus:azért írtam a méhekről mert ez a hólyag:

ttps://24.hu/fn/gazdasag/2018/05/15/ime-az-uj-agrarminiszter-a-mehek-szerelmese-aki-migranskezet-lat-a-sertespestis-mogott/
és mint írod pusztulnak a méhek is, mégis. Nem baj, bőven van pitypang és lesz is méhekkel ellentétben, abból a gyomból remek hamis mézet lehet készíteni :((( és ez nem vicc. Sokan így spórolnak a mézen!(is).
Sámannus
Ha ő a méhek szerelmese akkor ő egy hatalmas elmebajjal küzd, mert szófosással nem védheti meg. A valóság a kormány intézkedései mögött van.
Olyan ez mint a tegnapi nyuszis beszólása. ha mindenki nyulat fogyasztana, holnap már nem lenne egyetlen répa imádó sem ebben az országban, mert elfogyaszthatnánk. Ha a nyuszi tenyésztőjét akarja helyzetbe hozni, ahhoz nem kell akkora csinnadratta. az is olyan ágazat mint a liba tenyésztés. Ott is a fidesz indította el a nagybani gazdálkodást, de kiderült, hogy ahol a liba füvet legel ott kipusztul a fű. Más állattal ellentétben ez tönkreteszi a termelőt, mert a legelője nem tud megújulni. Ezért hibáztatja mindenki Bajnait, akire már csak a csőd felszámolása jutott liba ügyben, holott a fidesz idején jöttek létre a vállalkozások. Legyen az akár milyen jóindulattal elindítva, hibás döntésre biztatták a vállalkozókat, majd kivonultak mögülük, és rájuk igen jellemzően a gazdák helyett a politikai utódokat hibáztatják. Harrach erre igen ganaj módon ismétlődően is vissza tért, annak ellenére, hogy a napnál világosabb, hogy ők a sárosak!
Commenter
@Sámannus: "Ha ő a méhek szerelmese akkor ő egy hatalmas elmebajjal küzd" akárcsak a gazdája, aki a foci meg a megalománia és a hatalom szerelmese. Ahová lépnek ott fű nem terem, és nem csak legelőkön, most már a focipályán is pusztul a gyep. Mindenesetre a Hajdú Bét ügyet is csak karaktergyilkosságra használták, emlékszem, Bajnai eskütételekor libákat hajigáltak be a fideszesek a Kossuth térre. Soha jobbkor, mert tőlük ennyire telik. orbán mostani eskütételekor bezzeg nem repültek a focilabdák.Harrachot ne is emlegesd. Augusztus 20-án a helyi ünnepségen ő a díszvendég. Tiszta fideszes vezetésű helyen lakom...
Sámannus
@Commenter:" Tiszta fideszes vezetésű helyen lakom..." Részvétem. Minálunk a fütyiszt úgy el páholtuk, hogy az egyik fideszes ismerősömnek valósággal a földig ért az orra. Egy vezetés van nálunk má több mint húsz éve jól megvagyunk nélkülük. Sok kárt tudnak csinálni, de már tudjuk miért teszik. Szégyellik, hogy nem lophatnak kedvükre.
Már egy hete le van zárva a főterünk rendezvényekre, és egyfolytában ünneplünk valamit. Egyszerű dolgokat kézműves borokat helyi termékeket alkotásokat az egész nyarunk egy színes várakozásnak tűnik a rendezvények pedig késő estébe nyúlnak.
Commenter
@Sámannus: köszönöm. Itt az megy kicsiben ami az országban nagyban. A teljes ellenzék itt viszont tényleg bojkottálta őket, és kivülről hoztak be fideszes alpolgármestereket. Itt múlt héten volt búcsú évek óta hatalmas éjszakába nyúló retro vagy mulatós zene megy, borzalmas. Meg a giccsesebbnél giccsesebb cuccok méregdrágán árulva plusz standos disznótoros, pálinka, kürtőskalács. Harrach vagy bármelyik fideszes aki eljön minden ünnepkor. Így mulat egy fidesz falu már 8 éve.
Sámannus
Ne hallgassatok csak arra akiket ismertek, ne hagyjátok, hogy lejárassák az ellenzékieket.
karma1
@Sámannus: Ja, amikor a lovaskozpont vezetoje serelmezte, hogy betonon kell futniuk a lovaknak a zart tattersaalban, akkor ot rugtak ki, nem a bajt orvosoltak... Szerencsetlen lovak laba meg le van szarva
Ennyi idiota hozzaertot...
anima
A lovakat lelövik, ugye?
(ez most nagyon sok értelmű)
justhpeter
Sokszor mondtuk, hogy ezek a szemét politikusok nem csinálnak semmit. Szilvásváradon pedig igazoltak egy pár dolgot. Például: hogy ők igenis csinálnak valamit és még azt is, hogy kisebb a kár, ha valóban nem csinálnak semmit. Ezek szerint jobban járunk ha csak simán ellopják a rávalót.
Nekem mindegy, hogy liberális vagy kleptokrata-fasiszta az aki szétlopja az országot, de azt gondolom, hogy elég, normális embereket kellene megválasztanunk.
balos
Megteszik,mert megtehetik!A "Nemzet" nagyjai azt is kitalálták,hogy a nő arra való,hogy szüljőn és ne beszéljen bele a politikába!Azért remélem,hogy lesz itt is egy Ticser aki gatyába rázza ezt a .urva ország-népét!
Zeta
@Commenter: minden ágazat pillér , csak éppen a helyen kezelik. Tömik bele a pénzt, csak azért , mert fidesznyikek a beruházók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.