Fekete László neve a köztudatban eggyé vált a “világ legerősebb embere” címmel. Bár az egykori kézilabdázó valóban ért el szép eredményeket az erősember sportban, Fekete soha nem volt a világ legerősebbje, hiszen ehhez a titulushoz egy egész versenysorozatot kellett volna … Olvasd tovább →

Forrás: testepitek.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Bekuldo, azert nem kellene a Propeller olvasoit egy hateves cikkel szorakoztatni:
Fekete Laci egy atlagosan bumfordi, koverre hizlalt ember, aki mindenfele magyarkodo "eros ember" versenyen megjelent es szorakoztatta a nagyerdemut - ezt mindenki tudja rola.
(A fia idonkent ki szokta ezt kerni maganak, de attol meg a teny teny marad...)
Szoval egy 2012 februari cikket tessek mashova tenni, ne ide, vagy irjon a blogjaban egy ujat.
Kikerem a Propi olvasoinak a neveben, hogy a Propi is, meg egyes bekuldok 3-4-5 eves cikkeket hoznak be ujra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Tudtam hogy az uborka fedele erősebb! Úgy tudtam!
görbetükör
@karma1: Kedves karma, Fekete László lehet, hogy bumfordi, igaz hogy kövér, de szememben több hitele van, mint bármely élsportolónak, aki doppinggal éri el eredményeit.
Azt, hogy erős, szerintem kár lenne vitatni. Hogy ki a legerősebb, az azért relatív.
És hogy magyarkodó? Istenem, senki nem tökéletes. Attól még lehet erős, tisztességes ember. Főleg, hogy nem más népek rovására magyarkodik. Aki sokat jótékonykodik és nem lopott pénzből. És igen is, szórakoztatóak a versenyei.
Hogy a cikk nem éppen mai - azért még lehetne tisztelettel beszélni arról, aki tiszteletet érdemel. Ismétlem, nem lopott, nem csalt, sok versenyt nyert és segítőkész ember.
karma1
@görbetükör: Valoszinu valoban olyan ember, amilyennek leirod. Bar ahogy hallottam, o nem a sportszeru felkeszuleseirol, az edzesterveinek a kemenysegerol hires, viszont leginkabb a sajat promojaban o maga nevezi - illetve hagyja nevezni magat masok altal - a vilag legerosebb emberenek.
Valoban, sok versenyen indult, nagyon sok helyen elso helyezest is elert - es nem vitatom, : bizonyara nagyon jo ember is.
A propeller egy olyan kozossegi oldal ahova AKTUALIS, uj cikkeket szoktak bekuldeni - ezert tiltakoztam a cikk "eletkora" miatt.
Ha archiv cikkek kozott akarok lapozgatni, akkor konyvtarba vagy a neten archivumba fogok menni,
De addig aktualitast, frissesseget varok el ettol az oldaltol.
Csizmás Kond
A sport attól magasztos és értékes, hogy az ember mit tud kihozni önmagából. Aki bármilyen segédszerrel, stimulátorral fokozza a teljesítményét az nem az ő érdeme.
gyurmix
@karma1: azért szedtem elő, mert a minap is a "világ legerősebb embere" címmel illették. Szóval még mindig nagy a sötétség a fejekben.
karma1
@gyurmix: Nem akarok kekeckedni, de amiben o elso lett, az a Vilag NATUR Eros Embere verseny, es ennek is mar 11 eve, mert 2007-ben kapta meg ezt a cimet.
A Vilag Legerosebb Embere cimet EGYEDUL sohasem birtokolta! Parosban es csapatban van elso helye, de ez nem vitatema, csak pontossag.
(Nagy valoszinuseggel mas kondicioja van a Vilag Legerosebb Embere es a Vilag NATUR Legerosebb embere versenyeknek, szoval en csak ebbol indulok ki.)
Kulonben a Tronok Harca cimu film Hegy-et alakito szinesze egyben a vilag legerosebb embere is, Thor Bjornsson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.