Dárdai Pál vezetőedző csapata, a Hertha BSC egy szezonra kölcsönvette Marko Grujicot, a Liverpool FC szerb labdarúgóját.

Az angol klub honlapjának vasárnapi közleménye felidézi, hogy a középpályás 2016-ban a Crvena zvezdától érkezett, és mostani kölcsönadása előtt meghosszabbította a szerződését.

A 22 éves Grujic a Liverpoolban eddig mindössze 14 mérkőzésen lépett pályára. Az előző idényt a Cardiff Citynél töltötte, amellyel feljutott a Premier League-be, majd nyáron tagja volt a szerb válogatottnak az oroszországi világbajnokságon.

Michael Preetz, a Hertha BSC klubmenedzsere úgy fogalmazott, Marko Grujic pontosan olyan játékos, akit a középpálya közepére kerestek.

Technikás futballista, aki a képességeinek köszönhetően jól illeszkedik a védekezésünkbe és a támadójátékunkba egyaránt. Testalkata, 191 centis magassága miatt a párharcok és a fejjáték is az erősségei közé tartoznak

- magyarázta a berliniek honlapján.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzze...ez a madzsar ,,,csapat nélküli,, zseléreklám,,,csucsák,,,, még kölcsönbe sem kell ? Sehova ? Végén még a nyakunkon marad,,,oszt majd fizethetjük ezt a herét is a taó-ból...
F_Viktor
@Clavigo: Pedig nagyon úgy néz ki, hogy a magyar adófizetőknek kell kifizetnie Bali havi 50 misis fizetését:
Havi ötven misit keresne Dzsudzsák, ha a Vidihez jönne

"A Ripost úgy értesült, hogy tárgyalásban áll a BL-csoportkörbe jutás küszöbén toporgó Mol-Vidi és a magyar futball állócsillaga, Dzsudzsák Balázs.
(...)
Az utóbbi években többször is felmerült, hogy hazaszerződik Dzsudzsák, még maga a miniszterelnök is ezt javasolta neki tavaly nyáron, amikor a Kempinsky előtt összefutottak:
(...)
Marko Nikolics,a fehérváriak szerb edzője mindenképpen szeretné megerősíteni csapatát az AEK Athén elleni BL-selejtezőre. A görög bajnok egyáltalán nem verhetetlen ellenfél, és a BL-csoportkörbe jutás hatalmas fegyvertény és bevételi lehetőség lenne a Vidinek: szinte biztosan milliárdos nagyságrendű összeget kereshetnének a legnagyobb európai kupában."

Utolsó mondathoz:
Abból az 1 milliárdos bevételnek több, mint a felét elvinni Dzsuszsi alapfizetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.