"Nem érdemeltünk vereséget, mert amikor egyenlő létszámmal játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél, ugyanakkor emberhátrányban nagy problémáink voltak" – mondta a Vidi FC szerb edzője, Marko Nikolic azt követően, hogy csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti első mérkőzésén a Groupama Arénában 2-1-es vereséget szenvedett az AEK Athéntól.

Marko Nikolic szerint a Vidi nem érdemelt vereséget

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolic gratulált játékosainak. Úgy vélte, a Vidi labdarúgói büszkék lehetnek arra, amit a pályán mutattak.

Mint mondta, sohasem kommentál bírói döntést, de Huszti Szabolcs kiállítása igen nehéz helyzetbe hozta csapatát. Az athéni visszavágón nehéz dolguk lesz, de meg fogják próbálni, nincs más esélyük a csoportkörre, mint két góllal nyerni.

Az AEK trénere, Marinosz Uzunidisz szerint nagy győzelmet arattak, ám csapata még nem jutott tovább. Kiemelte, hogy Bakaszetasz kiállításáig jobbak voltak, de a végére idegessé váltak, ezért meg kellett izzadniuk a sikerért.

Hangsúlyozta, hogy a továbbjutáshoz a visszavágón 90 percig jól és koncentráltan kell játszaniuk, nem engedhetnek meg olyan üresjáratokat, mint a mostani meccs utolsó félórájában.

A több mint fél órát emberhátrányban játszó magyar bajnok szerdán 2-1-re kapott ki a görög AEK Athén csapatától, így nehéz helyzetben várhatja a jövő keddi visszavágót, amelyet a görög fővárosban rendeznek.

A párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gondolom egy edzőtől is elvárható, hogy reálisan nézze csapatának a mérkőzéseit. Ha Nikolics így tett volna, nem nyilatkozta ezt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
tekintse győzelemnek, hogy csak kettőt kaptak. ennyi
F_Viktor
Ide is.
Megnézetem a meccset az m4-en, annak ellenére, hogy magyar klubbokat ritkán nézek... (elvégre egy évi 2 milliárdból gazdálkodó magyar csapat verheti a csóró görögöket)
Nos, nem kellett volna, felmérgelt a riporter és csaj kolléganője!

Ezért tart itt a magyar foci, a játékosok seggét nyalja mindenki, nem merik elmondani a negatív kritikákat!

Véleményük, hogy az 1-2-es eredmény betudható a bírónak és a pechnek, egyébként kiválóan szerepelt mindenki a vidinél, esélyesek maradtak a fijúk a továbbjutásra, kint lőnek kettőt és nem kapnak egyet sem a 75 ezer fanatikus AEK szurkolóval megtömött athéni stadionban.
A csaj a pálya szélén olyan nyálas riportokat készített, hogy biztos vagyok benne előtte mindet lepippantotta (mert megérdemelték).

De a legszebb az volt, hogy kimatekozta az ősbunkó, végül is a vidi nyert 1-0-ra, hiszen azonos létszám mellett ők lőttek egy gólt (persze a kis csajszi is nyomatta azonnal a fityeszes matekot!)...
kripton
A Malmő ellen pedig nem érdemelt győzelmet. Nemhogy a BL-ben, de még az EL-ban sincs semmi keresnivalója!
papa.49
Nem tisztelt EDZŐ a focit MÉG GÓLOKBAN MÉRIK, NEM PONTOZÁSSAL, tetszik érteni eddig.
majd ha pontozásos rendszer lesz (soha) akkor már van keresnivalótok UMCSCSCS !!!
kokopelli
@papa.49: ..a lelkes focista haverom mondta meccs után sokszor,hogy:_
"Amíg az első gólt kaptunk mi voltunk a jobbak,de utána nihil volt!
"..és mikor kaptátok a gólt?"
"...a második percben!"
;-)
maci0427
Hülye duma ! Ha nem érdemelt vereséget akkor miért nem győzött ! nem a kiállítás miatt ! A Videotonnak nem tettszik az olyan csapat mint az athén. Pedig nem erősebb csak gólra törőbb ! Szedett vedett csapat ez a videoton is , rohangálnak erőből dühből, látszik, hogy légiósok, az edzőjükkel együtt. Ezt az eredményt egy színtiszta magyar emberekből álló csapat is elérte volna ! Olyan ez mint a többi, majd csak vége lesz ennek egyszer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.