Szepesi Nikolettről volt érdekes véleménnyel Wladár. Azt állítja, ez csak egy magánbeszélgetés volt.

A TV2 Mokka című műsorában játszottak le egy rövid hangfelvételt, amelyen Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke beszél minősíthetetlen hangnemben a botránykönyveiről is ismert Szepesi Nikolettről.

Szepesi, hagyjad már… egy gec*nyelő ku**a volt, mindenki mindenki megb***ta. Sajnos én nem ba***tam meg. Megba***am volna szívesen

- mondja Wladár.

Az esti Tényekben a csatorna bővebben is foglalkozik majd az üggyel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy este az Echo tv-n, pár Bayer cikk, és Wladár nem is olyan alpári.
Ott még labdába sem rúgna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Magánbeszélgetést felvenni... ilyen világot élünk. Már nincsenek úriemberek és úrhölgyek, csak felvevővel a zsebükben nem úri társasági módon társalgók vannak. Ez már nem az én világom..
maci0427
Újabb hír !!! --- hirtv.hu/hirtvsport/wladar-sandor-elnezest-ker-de-feljelentest-tesz-2466475 ------------ Amit komolyan , meggyőződésből írunk és mondunk és igaz, azért nem kérünk elnézést ! Nem kell elnézést kérni, mert így valóban gyáva és nevetséges lesz Wladár ! Ha kell mondjon le ezért, de tartson ki a véleménye mellett ! A Szájunkból nem csinálunk Segget ! Ez alap !
wagabund
@maci0427: hmm..aláírás: .dr. Wladár...

a doktorival csak ennyire fussa? he?

(amúgy be fogja bukni, ha perel)
Micike
Az igazmondó TV2 kanális belecsapott a lecsóba, megkapta a karaktergyilkolászós parancsot, ha kell jön még tanúnak 1,5 milla/fő juttatásért Baukó Éva és Molnár Anikó is, és előadják, hogy Wladár ugyan megígért nekik egy zaklatást, szívesen meg is tette volna, de nem tette, velük se, azóta is bánják, mert tetszett nekik a Wladár! Úgy látszik kell a helye a nagy ifjú sportdiplomatának, Gyurtának vagy Hosszúnak aki gyorsan meg is döbbent a FB-oldalán, pedig Wladár éppen tavaly ilyenkor nyilatkozta, hogy "Hosszú Katinka nélkül senkit nem neveznek ki a MÚSZ elnökének, a stábjával egyeztetni kell, mondta az ATV Egyenes beszédben Wladár Sándor olimpiai bajnok úszó, és szavaiból az is kiderült:
Katinkának nagyobb vétójoga van az úszószövetség elnökének kiválasztása ügyében, mint magának a miniszterelnöknek."
Mi baja a TV2-nek ezzel a tisztességes úriember által készített alattomos hangfelvétellel, ha Szepesi Nikolettnek semmi problémája vele. Ő nyilatkozta, hogy "sok ge*it nyeltem életemben, de nem annyit, mint gondolják".
Egyébként Wladár legalább tud úszni és érti a dolgát, ha csúnyát mondott is irgumburgum, de kérdem én, milyen színvonalon tud korcsolyázni a bülbül szavú Kósa Lajos (a korcsolyázó szövetség elnöke), birkózni Németh Szilárd (a birkózó szövetség elnöke), kézilabdázni Kocsis Máté (a kézilabdi szövetség elnöke), sakkozni Seszták Miklós unokatestvére a milliárdos Seszták Tamás (sakkszöv. elnöke) és nem sorolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.