A pályaválasztó Budapest Honvéd 3-0-ra legyőzte a Debrecen csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.

3-0-ra verte a Honvéd a Debrecent

A kispestiek otthonuk, a Bozsik-stadion újjáépítése miatt most másodszor fogadták soros ellenfelüket az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A Honvéd legutóbb tavaly májusban győzte le a DVSC-t, azóta négyszer a hajdúságiak nyertek, egy mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Budapest Honvéd-Debreceni VSC 3-0 (1-0)

---------------------------------------

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1765 néző, v.: Bognár T.

gólszerzők: Danilo (22., 79. – a másodikat tizenegyesből), N'Gog (87.)

sárga lap: Danilo (4.), Baráth (69.), illetve Avdijaj (18.), Varga K. (39.), Könyves (48.), Ferenczi J. (50.)

Budapest Honvéd:

----------------

Gróf – Baráth, Kamber, Skvorc – Heffler T., Vadócz (Pilík, 58.), Gazdag, Nagy G., Kukoc (N'Gog, 80.) – Holender, Danilo (Banó-Szabó, 88.)

Debrecen:

---------

Nagy S. – Cikos, Kinyik, Szatmári, Ferenczi J. – Varga K., Tőzsér, Haris (Bereczki, 63.), Bódi – Könyves (Kusnyír, 80.), Avdijaj (Takács T., 59.)

Az első játékrészben egyértelmű fölényben futballoztak a kispestiek: többet birtokolták a labdát, és hat kapura lövésük volt, míg a vendégeknek egy sem. A Honvéd a félidő közepén Danilo góljával vezetést szerzett, és a játék képe a folytatásban sem változott, az állás azonban a szünetig nem változott.

Az 57. percben alakította ki első helyzetét a Debrecen, de Ferenczi János a kapufát találta el. A 78. percben Nagy Sándor kimozdult a DVSC kapujából, a gólhelyzetben lévő Danilo feldobta magát a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, amelyet a brazil csatár értékesített.

A 80. percben bemutatkozott a kispestieknél az augusztus 10-én igazolt francia David N'Gog, aki korábban 61 mérkőzést játszott a Paris Saint-Germain színeiben a francia első osztályban, majd Angliában, a Premier League-ben 99 meccsen 12 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott. A csatár 2009 novemberében győztes gólt szerzett a Debrecen-Liverpool (0-1) Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban, és – a 87. percben – ezúttal is betalált a hajdúságiaknak.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Ez az NB1 egy nagy kaka ! Érdekes, hogy az alsóbb osztályban kevés pénzért jobb meccsek vannak ! Én a Juventus - Lazio meccset néztem ! Figyeltem Ronaldót aki most a Juventusban va, nagyon akarnagólt lőni, jól is játszik, de itt nem tud vezéregyéniség lenni még, úgy mint a Realban, de szerintem bele fog jönni ! Jó nézni az Olasz focit és azt a telt házat ahol több tízezer néző van kint, nincs semmi petárdázás-tűzijáték, nincsenek kigyúrt kopasz emberkék és mégis jó a hangulat ! Ha van is valami balhé , le is zárják hamar. Másabbak a focidrukkerek is ott, nem a vandalizmus dominál , a nagy "klubhűség mögé" bújva ! Érdemes megnézni a tévében amikor a lelátókat mutatják ! Na igen, az nem Magyarország , hanem Olaszország, olasz focival ! De jó volt a Napoli - Milán meccs is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.