Özönlenek a nézők: szinte már 2mul2s alakult ki a vendégszektorban a Paks elleni meccsen. A Felcsút-szektorban a képen egyetlen néző, és két biztonsági őr látható. A mérkőzést egyébként 3-2-re a Paks nyerte, a Nemzeti Sport szerint összesen 600 néző előtt. Korábban is előfordult, hogy egyetlen ember volt a Felcsút-táborban, arról pedig, hogy a stadionba terelt diákok sem segítenek a csapaton, nemrég írtunk.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne gúnyolódjatok; csak ennyien fértek fel a vonatra!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@namihami: ""2mul2s" 2Rule: most miért engedi meg hogy a magyar nyelv amerikanizálódjon?( U2, me2, thxU stb.) még kiderül hogy nem is migráns-ellenes! Ami meg a stadiont illeti, vigyázzon mert a fanyűvő rokon még széthordja azt is.
Macskaszem
Orbán azt mondta egyszer, hogy a stadionok nem a futballistáknak épülnek, hanem a nézőknek. Nos, nézők nincsenek, tehát tök fölöslegesek, csak egy beteg elme beteges mániája, viszont Qrva sokba kerül.
Commenter
@Macskaszem: "Orbán azt mondta egyszer, hogy a stadionok nem a futballistáknak épülnek, hanem a nézőknek." Tipikus kijelentés kb. olyan szintű mint a "kormány nem azért van hogy kormányozzon...stb" A stadion semmit nem ér néző nélkül, ahogy játékos nélkül sem, mert a kettő kiegészíti egymást. És ez ma a 21. század közepén egy EU tagállam miniszterelnöke! Fizikai, szellemi toprongy, qrva sokba kerül az országnak és vérciki.
kokopelli
Nem egy ember volt,mert ketten már a 10.percben kimentek rókázni!?:
namihami
@Commenter: Ezt nem hiszem, hogy elhordja, hiszen a családé. Miért lopná el MÉGEGYSZER?
Commenter
@namihami: ha egyszer közvagyon lesz, közmunkásként még köteles lesz elhordani, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.