Özönlenek a nézők: szinte már 2mul2s alakult ki a vendégszektorban a Paks elleni meccsen. A Felcsút-szektorban a képen egyetlen néző, és két biztonsági őr látható. A mérkőzést egyébként 3-2-re a Paks nyerte, a Nemzeti Sport szerint összesen 600 néző előtt. Korábban is előfordult, hogy egyetlen ember volt a Felcsút-táborban, arról pedig, hogy a stadionba terelt diákok sem segítenek a csapaton, nemrég írtunk.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne gúnyolódjatok; csak ennyien fértek fel a vonatra!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ne gúnyolódjatok; csak ennyien fértek fel a vonatra!!! =))
csipetke
Felesleges lenne ismét a felesleges stadionok ellen ágálni,számtalanszor lerágtuk ezt a csontot,de újra és újra feldühíti az embert,hogy ebben a nyomorúságos országban zsákszámra öntik ki az ablakon a pénzt,amikor annyi más helyre kellene.Tegnapi hír szerint,már a magánklinikákon is többhónapos várólisták vannak.Mi ez,ha nem szervezett népirtás?A legszomorúbb,hogy ilyen töketlen az ellenzék,így pedig a maffiakormánytól sose szabadulunk meg.Mennyire tudják még rontani az ország,és a lakosság állapotát?
Commenter
a csajágaröcsögei mezei rangadón a réten több drukker vannak.És nekik sose lesz már ilyen flancos stadionjuk.
Commenter
@csipetke: .Mennyire tudják még rontani az ország,és a lakosság állapotát? Amíg csak ők maradnak?!
Commenter
Még valami: a Puskás "akadémia" népszerűségét vehetjük akár orbán népszerűségének valós fokmérőjeként is. Ha a falujában 1 (lefizetett?) ember kíváncsi a csapat meccsére, akkor hogyan lehet orbán az ország 2. legnépszerűbb politikusa ahogy ezt az ún. közvélemény kutatások állítják? Mégsem olyan haszontalan ez a focimánia mint amilyennek tűnik... :(((
Eladott Ország
De nem akárki, hanem egy Senki!
uploads.disquscdn.com/images/9a32abeb42a374163172427348ba69bbd638345fa4869b27759dcc2a04af788b.jpg?w=600&h=805
A maga nemében tökéletes. A seggnyalásizmus abszolút szimbóluma. Háttal a pályának, a focit leszarva, ingben, láthatóan teljesen idegenként kilógva a többi (egyébként szintén kivezényelt gyerek-) szurkoló közül, vállaltan csakis a seggnyalás céljából pózoló alak, aki mindezt nem csak vállalja de büszke is rá. Tessely Zoltán, Bicske polgármestere volt, most ő fideszes parlamenti képviselő.
RonaGyuri
@Commenter: a gondolatmenetednek van egy apró problémája; ez így nem átvihető, hisz azok ott naponta szembesülnek a tényekkel, míg a többi birka ugye csak TV-t néz! =))
Eladott Ország
Ennyi maradt Ceaușescu futballkalandjából.
kep.index.hu/1/0/477/4771/47719/4771906_c77c400e95822fab26fc675168ee2dd2_wm.jpg
Ceaușescu szülőfalujában a 80-as években hipermodern stadion épült, ma már csak az rohad benne, amit nem loptak el. Dombok közé épült, jó fekvésű, de ma már elhagyatott, nincs az a pénz, hogy a helyiek magukénak érezzék.
Commenter
@RonaGyuri:próbálkozni azért lehet...de majd buszokkal fogják szállítani a határon túlról a nézőket, nemcsak a szavazókat!
RonaGyuri
@Commenter: csak ne adj nekik ötleteket! =))
Commenter
@RonaGyuri: nem adok, csak ismerem a mocskos húzásaikat...ha az iskolából nyereményekkel megtűzdelt toborzás se vált be ugye...
Commenter
@Eladott Ország:Te jó ég! Ez a kép többet mond ezer szónál...
Eladott Ország
@Commenter: Remélem ez a tetű parazita cigány is hasonlóan végzi.
Commenter
@Eladott Ország: csak a miheztartás végett: borzalmas véget ért. A BBC készített egy dokumentum fimet a kivégzőosztag parancsnokáva, aki egy fiatal katona volt akkor. Gyakorlatilag szitává lőtték őket. A parancsnok elmondta, hogy még akkor is lőttek rájuk amikor már nem éltek, sőt már a tárgyaláson azt az utasítást kapta, hogy szökési kísérlet esetén ott a teremben lőjék le őket.
namihami
Csak vigyáznak a felcsúti szurkolótömegek a szép új, fűtöttgyepű, teakonyhás, makoveczes kazánházzal ellátott stadionjukra. Még véletlenül se kockáztatják meg, hogy a fából ácsolt stadion a roppant terhelés alatt leszakadjon. Ott lenne a rengeteg halott, sérült. Kinek hiányzik egy ilyen tragédia. Ilyen csak a rothadó nyugati stadionokban lehetséges, nem egy szuperakadémia és a Vezér szomszédságában.
És még annyi:: ez a ""2mul2s"" formula már majdnem 2Rule nagyságú. Rohamosan gazdagodik szép magyar anyanyelvünk is szebbnél szebb fordulatokkal.
Commenter
@namihami: ""2mul2s" 2Rule: most miért engedi meg hogy a magyar nyelv amerikanizálódjon?( U2, me2, thxU stb.) még kiderül hogy nem is migráns-ellenes! Ami meg a stadiont illeti, vigyázzon mert a fanyűvő rokon még széthordja azt is.
Macskaszem
Orbán azt mondta egyszer, hogy a stadionok nem a futballistáknak épülnek, hanem a nézőknek. Nos, nézők nincsenek, tehát tök fölöslegesek, csak egy beteg elme beteges mániája, viszont Qrva sokba kerül.
Commenter
@Macskaszem: "Orbán azt mondta egyszer, hogy a stadionok nem a futballistáknak épülnek, hanem a nézőknek." Tipikus kijelentés kb. olyan szintű mint a "kormány nem azért van hogy kormányozzon...stb" A stadion semmit nem ér néző nélkül, ahogy játékos nélkül sem, mert a kettő kiegészíti egymást. És ez ma a 21. század közepén egy EU tagállam miniszterelnöke! Fizikai, szellemi toprongy, qrva sokba kerül az országnak és vérciki.
kokopelli
Nem egy ember volt,mert ketten már a 10.percben kimentek rókázni!?:
namihami
@Commenter: Ezt nem hiszem, hogy elhordja, hiszen a családé. Miért lopná el MÉGEGYSZER?
Commenter
@namihami: ha egyszer közvagyon lesz, közmunkásként még köteles lesz elhordani, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.