Az MTI tudósítása szerint 2155 néző látta a helyszínen a Mezőkövesd-Puskás Akadémia NB I-es bajnokit, amely a hazaiak 2-0-s sikerével végződött. A helyszínen készült képek alapján mindössze pár fő foglalt helyet a vendégeknek fenntartott szektorban, ami több okból sem meglepő, egyrészt a Felcsút-Mezőkövesd távolság, másrészt a Puskás Akadémia-drukkerek meccslátogatási szokásai miatt, hiszen a hazai meccseken sem tolonganak a lelátón, ahogy az a Kisvárda elleni bajnokin kiderült, amikor 61 ember foglalt helyet a Pancho Arénában. A Nyugati Fény szúrta ki, hogy vicces kedvű emberek tettek arról, hogy ne legyen teljesen üres a vendégszektor Mezőkövesden, és papírfigurákat ültettek oda, ahol a felcsúti szurkolóknak kellett volna helyet foglalniuk. Ráadásul még csavartak egyet a poénon, mert a bábukra 2Rule-mezt rajzoltak, ez az a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt magyar sportszergyártó, amely a Puskás Akadémiát, a Haladást és Diósgyőrt öltözteti. A mostani akcióról beszámoló Felcsút, Zs

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Örülök, hogy egyesek még a humoruknál vannak. Én mostanában már nem nagyon tudok nevetni Orbán húzásain.
RonaGyuri
pontosítsunk nem a drukkerek helyén, hanem helyett! =))
szép új világ
@RonaGyuri: Ezt simán be lehetne vezetni a kormányban is, lévén, hogy a papír figuráknak eszük legalább annyi van mint a kormánytagoknak. Ja és még valami: nem lopnak!
bencemacska
A parlamentet is meg lehetne velük tölteni.
Még testre szabottak is lehetnek! Igaz , azt nem tudom, hogy lehet akkor reklámozni vele a 2Rule-t???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.