Az éllovas Ferencváros kétgólos előnyről 2-2-es döntetlent játszott a címvédő MOL Vidi gárdájával a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának rangadóján vasárnap.

A Fradi kétgólos előnyről játszott döntetlent a Vidivel

A ferencvárosi Davide Lanzafame (elöl) és a fehérvári Fiola Attila a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Ferencváros-MOL Vidi FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. szeptember 2-án. MTI Fotó: Czagány Balázs

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencváros-MOL Vidi FC 2-2 (2-1)

Groupama Aréna, 14 520 néző, v.: Berke

gólszerzők: Spirovski (14.), Lovrencsics G. (35.), illetve Nikolov (44.), Huszti (75.)

sárga lap: Petrjak (45+3.), Lanzafame (67.), illetve Fiola (39.), Huszti (54.), Hadzic (85.), Kovács I. (90.)

Ferencváros:

Dibusz – Lovrencsics G., Leandro, Blazic, Heister – Sigér – Bőle, Spirovski, Gorriaran (Varga R., 22.), Petrjak – Lanzafame (Finnbogason, 82.)

MOL Vidi FC:

Kovácsik – Fiola (Hadzic, 61.), Juhász R., Vinícius, Tamás (Hangya, 76.) – Pátkai (Sós, 70.), Nikolov, Huszti – Nego, Kovács I., Lazovic

Miután a Ferencváros visszahúzódott a saját térfelére, a hazai játékosokat agresszívan letámadó fehérváriaknál volt többet a labda az első félidőben, de a vendégcsapat támadásainak többsége hatástalan volt. A házigazdák viszont a 14. percben kontra végén megszerezték a vezetést – Petrjak beadására Spirovski érkezett jó ütemben a hosszún –, majd a 35. percben Lovrencsics Gergő 24 méterről lőtt nagy gólt dropból egy szöglet utáni kipattanó lezárásaként. A szünet előtti hajrában Nikolov hasonlóan szép találatával csökkentette hátrányát a Vidi.

A második félidőben kiegyenlítődött a mezőnyjáték, de a nagy iram mellett a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A hajrához közeledve ismét fokozta a nyomást a vendégcsapat, amely Huszti szabadrúgásával egyenlített a 75. percben. A középpályás lövése nyomán a labda megpattant a sorfalon, de nem változtatott irányt. A hajrában az elfáradt hazaiaknak volt még ígéretes kontrájuk, a vendégeknek pedig lehetőségük a győztes gólra, de az eredmény már nem változott.

A Ferencváros a magyar bajnokságban 19 találkozó óta veretlen, míg az Üllői úton továbbra sem kapott ki 2017. április közepe óta.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az megkövetelt tiszteletrűl

Ártunk és qurmányunk minden alapot nélkülöző arrogáns nagyszájúság hatja át a magyar focit is

Mottó:
„A tiszteletet meg kell szerezned,
ki kell érdemelned,
nem járandóság, amit követelni lehet”

Nem múltak el következmény nélkül – persze túl a szégyenkezésen, amit az európai kultúra képviselői előtt kellett elszenvednünk – ártunk és qurmányunk tiszteletet követelő plakát, nyilatkozat és propaganda kampánya valamint annak vélt vagy valódi hiányára hivatkozó külgarázda hisztik.
Nemzeti karakterré vált. Sőt a málunk migráncskodó szerb tréner Marko Nikolics nyilatkozott a Fradi - Vidi „rangadó”-t követően: ha a játékosok nem kapják meg a tiszteletet, akkor a magyar foci megöli magát! =))
namihami
Gondolhatta bárki, hogy a mi pénzünket ebbe a ""fociba"" belelölő Vezér két csapata egymást fogja legyőzni?
A Verőlegények csapata szépen kiegyezett a Vezérkedvencek csapatával.
Itt ugyan se a kecske nem lakott jól, se a káposzta nem maradt meg, de legalább a családi béke fennmaradt. Mindkettőnek kellett volna a pont, de ha nem megy, akkor nem megy.
Hogy ez a magyar ""foci""? Sz@r is, drága is, nevetséges is---de a mienk. És egy réteg még mindig képes a saját hasznát kihúzni belőle.
Lassan a fél NBI csapataiban nem a focista a legfontosabb szereplő, hanem a tolmács, akivel egyáltalán képes úgy a játékos, mint a riporter megértetni magát. És meccs után még oké is, de meccs alatt? A Gera volt röhejes, amikor képes volt azt nyilatkozni, hogy az volt a vereség oka, hogy nem értette tisztán az idegen nyelven adott utasításokat.
És ez csak a felszín.
simmering73
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Fideszfutball birkáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.