Georgi Milanov személyében bolgár válogatott labdarúgót igazolt a MOL Vidi FC, amely ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt lesz.

Itt a Vidi legújabb igazolása – 40-szer húzta eddig magára a válogatott mezt
Fotó: MTI

A székesfehérvári klub honlapjának hétfői beszámolójából az nem derült ki, hogy a támadó középpályás mennyi időre írt alá.

"Idén nyáron lejárt a szerződése. Régóta kapcsolatban voltunk, hosszú tárgyalássorozat végére tettünk ma pontot. Több választási lehetősége volt, hol folytassa a pályafutását, nagyon örülök, hogy a Vidi mellett döntött"

- mondta a csapat honlapján Kovács Zoltán sportigazgató, aki szerint a 40-szeres válogatott futballista több poszton is bevethető.

A 26 éves játékos szerint a szerződés megkötésekor fontos szempont volt, hogy a Vidi bejutott az Európa-liga csoportkörébe, mert ő maga az elmúlt években folyamatosan a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.

"Úgy vélem, van esélyünk továbbjutni az El-csoportkörből is. A Chelsea ugyan toronymagas favorit, de a második helyre odaérhetünk"

- fogalmazott Milanov, aki a Liteksz Lovecsnél nevelkedett, majd öt éve onnan igazolt előző klubjához, a CSZKA Moszkvához.

A Vidi a Chelsea mellett a fehérorosz BATE Boriszovval és a görög PAOK-kal szerepel azonos kvartettben az El főtábláján.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bolgár válogatott?
Lusta voltam utánanézni, de a bolgárok mennyivel állnak jobban a listán, mint mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.