A Nemzetek Ligájára készülő magyar labdarúgó-válogatott bemutatta új mezeit Telkiben. A magyar szövetség tájékoztatása szerint már kaphatóak is az MLSZ webshopjában a válogatott új Adidas-mezei. Érdekesség, hogy a végső győztest maguk a játékosok választottak ki három lehetséges változat közül. A mai naptól kaphatóak az MLSZ webshopjában a válogatott új adidas-mezei, melyeket maguk a játékosok választottak ki három lehetséges változat közül, egyhangú szavazással. pic.twitter.com/zO5zmeF3ky – MLSZ (@MLSZhivatalos) 2018. szeptember 3. A magyar válogatott szeptember 8-án kezd a sorozatban. Az első ellenfél Finnország lesz, idegenben.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: vencedor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@F_Viktor: így igaz, ezért nem is tettem hozzá. Ez magától értetődő. :((
nevemnick
Már eddig is elégé lerongyolódott a magyar foci és a focilistákkal együtt, de mi lesz ha felveszik ,,2rule" mezt?
karma1
Ilyen dolgot meg sohasem tapasztaltam egyetlen cikknel sem: hozza akartam szolni a 24.hu komment reszeben a cikkhez, es amikor az "elkuldes"-re kattintottam, kijott egy uzenet, hogy "nem kuldjuk el a kommentedet", majd az egesz szoveg elhalvanyodott, szamomra olvashato maradt a kommentelo mezoben, es sehogyan sem lehet torolni onnan! Vajon hova kerulhetett ez a megjegyzesem, es az artatlan szovegem miert nem komment-compatible ? (Az elozo kommentek sokkal vadabbak voltak, megis atengedtek oket)
papa.49
Fociról mikor lesz már szó, mert eddig a ,,LABDA KERÜLÉSBEN,, jeleskedtek UMCSCSCS !!!
namihami
Adidas? Hát azt még nem vásárolta meg a Mészáros? Azt hittem, hogy a 2Rule az az Adidas új neve.
Mészi, Mészi, vakarózol, vakarózol? Közben meg az Adidas az istennek se akar 2Rule -osodni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.