Va­sár­nap meg­nyi­tot­ták a III. Nomád Vi­lág­já­té­ko­kat Kir­gi­zisz­tán­ban, az ün­ne­pé­lyes ce­re­mó­nián Orbán Vik­tor mi­nisz­ter­el­nök is részt vett. A ma­gya­rok 16 ver­seny­ző­vel áll­nak rajt­hoz, töb­bek kö­zött íjá­szat­ban vagy éppen bot­hú­sá­ban. A já­té­ko­kon 80 or­szág több mint két­ezer ver­seny­zője indul. Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett a III. Nomád Világjátékok hivatalos megnyitóján, a kirgizisztáni Csolpon Atában. A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) tájékoztatása szerint az UNESCO által is elismert és támogatott, a nomád törzsi kultúrákra jellemző, hagyományőrző tartalommal is rendelkező multisport eseményen 80 ország több mint 2000 versenyzője méri össze a tudását 37 sportágban.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Nomád Világjátékok? Reszkess olimpia. Itt a konkurrencia...
anima
Mert Ki-bebasztánban mindig történik valami.

Orbán Viktor inkább muzulmánokkal szövetkezik a keresztény Európa ellen.
Így akarja megvédeni a kereszténységet?
Egy köpönyegforgató pávatáncos gyakorlatilag lerombolná az egész világot ÖNÉRDEKBŐL - mert Orbán valójában keresztbe-hosszába leszarja, magát az embert a maga voltában.
Gondolkodjál már, ember !!!
papa.49
Már látom magam előtt amint húzzák a csapatok a csutit, hogy legalább magasságra ember legyen, van benne anyag, még kosaras is lehetne )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@papa.49: Van benne anyag, csak az mind idegnyugtató..
papa.49
@SystemError: Meg fekália ))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.