Az MLSZ elnökségének keddi döntése után új szakmai bizottságot hoztak létre, korábbi szövetségi kapitányok mellett a Nyugat-Európában már bizonyított korosztály tagjaival erősödik a szövetség. Megújul a “szakma”, az utánpótlás, 2025-ig szól a stratégia Az MLSZ elnökségének keddi határozata értelmében a megújuló szakmai bizottság célja, hogy “véleményével, szakmai háttérmunkájával hatékonyan segítse az MLSZ elnökségének stratégiai döntéseit. Elemezze a magyar futball folyamatait, tapasztalatait, és ezzel előkészítse a vezetői döntéshozatalt. Az elnökség szándéka továbbá, hogy a testület működésének köszönhetően, a szakmai megújulás jegyében 2020-ig fejlődjön a labdarúgás szakmai bázisa, az edzők gyakorlati és elméleti felkészültsége, és megvalósuljon a labdarúgás vezetésének generációváltása, megújuljon a labdarúgást meghatározó szakmai, kulturális és morális környezet” – derül ki az mlsz.hu cikkéből.

Forrás: csakfoci.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem Hofi ugrott be; aki a Marseille-i meccs kapcsán azon viccelődött, hogy a magyar kapitány becserélt két játékost, akiket Puskásnak illetve Kocsisnak hívtak!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.