Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a Modern városok program fontos állomásának nevezte a leendő egri Nemzeti Úszó és Vízilabda Központ meghatározó elemének átadását. Emlékeztetett: a korszerű, ám eredeti karakterét őrző új létesítmény elődje 1925-ben épült. Akkor ez volt Európa első forrásvízzel működő versenymedencéje, amely korát messze megelőző műszaki és mérnöki megoldásokat vonultatott fel, az elmúlt csaknem egy évszázadban kiváló úszók és vízilabdázók nevelkedtek itt.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szégyen hogy pont ez a képmutató pucsító picsa ad át egy ilyen komplexumot, de hát ez a Fidesz szint. Szégyen a névadóra és arra az úszó és vizilabda generációkra akik a Bárány uszodából indulva lettek élsportolók. Pfuj. Húzz a náthásba a gazdádhoz.
RonaGyuri
csak a rend és a tisztánlátás kedvéért:
A zalakarosi székhelyű Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt., a fővárosi TRIUT Építőipari Kft., valamint a leányfalusi TERRA-21. Közmű- és Mélyépítő Kft. újíthatja meg Kaposvár távfűtését, nettó 1 milliárd 803 millió forintért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.