Nyert a magyar csapat a nemzetek Ligájában Görögország ellen.

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a vendég görög csapatot a Groupama Arénában rendezett zárt kapus Nemzetek Ligája-mérkőzésen, így megszakította öt meccsen át tartó nyeretlenségét.

Az összecsapáson látványos támadás végén Sallai Roland első válogatottbeli találatával korán vezetést szerzett Marco Rossi szövetségi kapitány együttese, majd Konsztantinosz Manolasz gyors egyenlítését követően még a szünet előtt visszavette a vezetést Kleinheisler László bombagóljával.

2-1-re nyertek a magyarok a görögök ellen

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

A második félidőben mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, ám újabb gól már nem született. A magyarok 1987 októbere után nyertek újra tétmérkőzésen a görögök ellen, míg 2018-ban négy vereség és egy döntetlen után első győzelmüket aratták.

2-1-re nyertek a magyarok a görögök ellen

Marco Rossi örül

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A nemzeti csapat két idegenbeli összecsapással folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában: október 12-én a görög, három nappal később pedig az észt együttes vendége lesz.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Na tessék, ha kint maradnak a nézők mindjárt nyer a csapat:-)))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Cicamama55: Mondani kell Mari néninek is a kórházban, hogy meggyógyuljon!
Cicamama55
@Sámannus: Nem értelek, mi a bajod azzal, hogy egy fiatal focicsapat győzelmének örülök. Semmi köze nincs a tegnapi meccsnek ahhoz, hogy milyen körülmények uralkodnak az egészségügyben. Egy sportesemény volt a sok közül, mely a fiatal magyar sportcsapat győzelmével végződött. Helyén kellene kezelni a dolgokat!
Sámannus
@Cicamama55: Nékem teljesen szimpatikus a te naiv gügyögésed ennek a nemes sportnak a fejlődéséért. Jóhiszeműen tudomásul veszem együgyű szorongásodat értük, és értetlenkedve fordulsz felém miért kötöm az egészségügyhöz.
Megcsócsálom neked, bár reménytelennek tartom. Ha már éltél 2006-8 as években, gondolom feltűnt néked a vehemencia amivel ezt a szektort a fidesz letámadta, a 300ft-s fülkeforradalmár
Nagy lépést tett a hatalom felé és ígért fűt fát Mari néniéknek az ingyenes egészségügy címén.
Most ugyi az ellenzéknek kéne ingyenes labdarúgást bevezetni és NÉPSZAVAZÁST kiírni, hogy a kapitalizmus farkas törvényei szerint éljenek a csoda csatáraink is. Az az egy vágja csak a csőröm, hogy még nem szarta teli a Kossuth teret a nép eme kirívó hazugságok láttán.
Persze lehet nem a fiatalságod a hibás azért hogy erről nem tudsz vagy még te is fiatalokról álmodsz, és elérzékenyülsz ha a pohost a lelátón meglátod.
Bízd rájuk nyugodtan magadat, és ne csodálkozz, ha úgy jársz mint az egyik sertés telep állatai akiket nem tudott megmenteni az állatgondozó, mert a tulajdonosa még az állatok szintjén sem üti meg az élőlényeknek kijáró megszólítást amit én inkább a civilizáció szülte fideszganyéjnak szólítanám. Jó szurkolást kedves @Cicamama55:
Cicamama55
@Sámannus: Rohadtul utálom, ha valaki hülyének néz...:(((
Sámannus
@Cicamama55: Bocs olyan vagy mint a családom.
Tegnap megszóltak mert végig hallgattam a EP vitát "Ezt a hülyeséget nézed?"
Mondom nekik majd ti is nézitek a szaros híradókat én meg azokat nem. Ezt a sertés rémtörténetet is meséltem nekik, és úgy néztek rám mint az ufóra. Igen, a riportot nem tudtam elolvasni a képek szörnyűek voltak pedig úgy tudtam magamról, hogy szembe tudok nézni bármivel. Én mindenben mindenért éreztem magamon a felelősséget, de itt lebénult az agyam, mert én képtelen vagyok ilyen felelőtlenséget. büntetlenül hagyni, mert ezek mindenkire közvetlen veszélyt jelentenek. Ezek az emberek magukra is veszélyesek.
Egyszerűen nem tudom magamba fojtani ezt a gyalázatot.
Eladott Ország
@wagabund: tegnap, 11:36; A lényeg, hogy csak a lé följön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.