Valverde és Kruijswijk helyett Mas és Lopez a két dobogós. Rövid, de pokolian kemény nap várt a mezőnyre, a versenyzőknek ugyanis hat kategorizált emelkedőt kellett megmászniuk, alig 97 km alatt. Simon Yates összetett sikere egy pillanatig sem forgott veszélyben, a dobogóért és a szakaszgyőzelemért azonban óriási csata bontakozott ki, így aztán kifejezetten jó versenyt láthattunk

Forrás: hosszabbitas.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
RULE BRITANNIA

Sorozatban az 5. 3hetes, amit brit nyer!!
RonaGyuri
Orbán kedvenc lapja is beszámolt:

Nem mondom, hogy a szakmaiság nem sántít,

de ez a mondat egy igazi karalteres blődli Orbán kedvenc lapjától

Tartok tőle persze, hogy nem a bringás cikkekre utazik Őfenesége. S egyébként is az is jellemző, hogy a portál az MTI-től veszi át a cikket.
Igen tegnap – egy újdonász szokással rövid, de annál hegyesebb szakasz – Andorrában lényegében véget ért (legalább is az összetett nem szokás változzon) az ide harmadik 3hetes, a Vuelta is.
Az ali pársoros cikk hemzseg a butaságoktól:
már a címben is : „Vuelta: az utolsó hegyi szakaszon Yates eldöntötte”, ami ugye igaz csak a 20. szakasz nem csak hegyi, hanem az utolsó érdemi szakasz,
„Az Andorra és Coll de la Gallina közötti 97.3 kilométeres etapon”, ami nem is kicsit sántít, hisz a szakasz teljes egészében Andorrában volt, így a közötti butaság, egyébként „Escaldes-Engordany > Coll de la Gallina”,
és végül a csúcs: „Yates pedig először nyeri meg az idén 3271.4 kilométer össztávú Vueltát”, aminek nem ártana némi „központozás”, vagy nem egy mondatba zsúfolni több mondandót! =))
Egyébként Yatesnek ez az első 3hetes győzelme, de nem ártott volna megjegyezni, hogy idén mindhármat brit bringás nyerte, sőt az utóbbi 5-öt is.
Ha már Vuelta, kell egy rövid püffögés a magyar EUSP derék riportereiről is. Nem csak a szokásos Szega nagyon buta idétlenkedése, de ha lehet még a szokásosnál intenzívebb és felháborítóbb Quintana és Movistar rajongásuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.