A Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának rangadóján szombaton, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett között.

A kezdés előtt egyperces gyászszünetet tartottak Géczi István emlékére, a Ferencváros olimpiai ezüstérmes kapusa hétfőn 74 évesen hunyt el.

Az első félidőben a Honvéd bátran letámadta ellenfelét, a ferencvárosiak így jobbára a mezőnyben adogattak. A vendégek a 16. percben egy labdaszerzés után viszont gyors kontrát vezettek, és egy kiugratás végén Petrjak megszerezte a vezetést. A kispestiek mezőnyben egyenrangú partnerei voltak a ferencvárosiaknak, de a házigazdák előtt csak egy lehetőség adódott a gólszerzésre, akkor N'Gog előbb legyűrte Leandrót, lövése azonban elakadt Dibuszban.

A második játékrészben fokozta a nyomást a vendéglátó, a Ferencváros beszorult a térfelére. A Honvéd fölénye azonban meddőnek bizonyult, Dibusznak nem kellett védenie. A hajrához közeledve cseréivel előbb a Honvéd, majd válaszként a Ferencváros váltott szerkezetet, de a játék képe és az eredmény sem változott.

A Ferencváros – a mezőnyben egyedül – továbbra is veretlen, az éllovas két döntetlen mellett a hatodik sikerét könyvelte el.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.