Rengeteg gyerek jön az uszodába, megdupláztuk az igazolt játékosok számát, több mint hétezer igazolt versenyzőnk van – mondta Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség alelnöke a Nagy Sportágválasztón. A szövetség elnöki posztjára is pályázó, de egyelőre a programjáról még beszélni nem kívánó kétszeres olimpiai bajnok pólós hozzátette, először az alapokat kell elsajátítaniuk a gyerekeknek: meg kell tanulniuk úszni. Szerinte hatéves korban el kell kezdeni az úszást, és nyolcévesen a vízilabda speciális képzését is meg kell kezdeni. Utána viszont hosszú idő eltelik, mire kiderül, hogy milyen játékos lesz belőle. "Minden sportágban létszámnövekedés van, de még nagyon sok gyereket le lehet igazolni,mert szeretnénk, ha másfél millió igazolt sportoló lenne Magyarországon" – mondta Vári Attila, de hozzátette, nem a szám miatt fontos ez, hanem azért, mert igazolt sportolóként szakképzett edzők irányításával sportolhatnak a gyerekek.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És ha összejön ehhez a másfél millió sportállás is, akkor megvalósul delíriumos Vezérünk álma a teljes foglalkoztatottságról.
A szolgai s..ggnyalás totális hülyét képes még egy jóképességű sportolóból is csinálni.
Macskaszem
A leigazolt sportoló többek között arra jó, hogy TAO pénzt lehet vele gründolni. Bárkiből lehet igazolt sportoló, a kutyát nem érdekli, hogy az illető egyáltalán tudja e, mit is sportol papíron.
Levendula
@Macskaszem: Mint az Egyenlítői Guineából származó Eric Moussambani, aki a Sydney-i olimpián 100 méteren majdnem a vízbe fulladt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.