A múlt hét végén kirobbant ügy gyanúja szerint két ismert sportoló 2016-ban megerőszakolt egy 11 éves kislányt. Az ügyben már feljelentés is született, aminek nyomán rendőrségi nyomozás zajlik. 

Elsőként a Blikknek adott interjút a megrázó ügy egyik érintettje: az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kósz Zoltán. 

"Szívesen beszélek, hiszen nincs takargatnivalónk, soha egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz”

- kezdte az interjút az olimpiai bajnok sportoló.

"Egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz" – Interjút adott Kósz Zoltán a pénteken kirobbant botrány kapcsán

- Már túl vagyok az első sokkon, mostanra felszívtam magam, és minden fórumon kiállok az igazamért” – mondta.

A kislányról is beszélt:

Körülbelül öt éves korától ismerem, hiszen a családjából más is lejárt hozzánk az uszodába, így hosszú ideje kapcsolatban vagyok velük. Az édesanya és az édesapa eljött a csapattal, amikor például egyszer edzőtáborba mentünk, jó, szinte barátainak mondható viszony alakult ki közöttünk. Aztán, amikor a lány olyan hét éves körül volt, szóltak, hogy ő is jönne vízilabdázni, mi pedig örömmel fogadtuk.

Az interjúból viszont az derül ki, hogy soha nem edzették őt. Az ügy februárban indult, a család akkor vádolta meg a sportolókat.

Azóta minket senki nem keresett, az újságból tudtuk meg, hogy szexuális erőszak gyanúja miatt nyomozás indult. Mi állunk minden vizsgálat elébe, ha kell a poligráftól kezdve a szembesítésig mindent vállalunk.

- tette hozzá Kósz. 

 Arra a kérdésre, hogy az egyesületükbe járó gyerekek szülei hogyan reagáltak a hírre, az edző így válaszolt: 

Még nem telt el sok idő, de már többen jelezték, hogy mellettünk vannak és eszükben sincs máshova vinni a gyereküket edzeni. Remélem ez így is marad, hiszen rengeteg munkánk van, abban, hogy ilyen sikeres az egyesület.

(Blikk)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Aki Én: Sajnos ma vannak szülök akik a pénzért még a gyereket is ráveszik ilyen történet megírására. Itt az orvosi vizsgálat és a pszichológus jó kérdezése derithet erre fényt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@human: Hűha, csak nem nyersen adta a gyereknek a pocokot?
human
@Peller Anikó: A bíró úgy mondta, hogy hőkezelés nélkül. Ez gondolom azt jelenti. Egy kamrába bezárva tartották és kutyatálból etették. Kis magyar rémmese.
Zeta
Bízom benne , hogy nem bűnöztek!
De így volt az úszó szövetségikapitány is!
Ennyire nfm lehet romlott a világ! Példaképek!
terlasz
Fura, hogy 1 hétig tartott kitalálni a tagadást. Pénzzel sok mindent el lehet intézni, de remélem, hogy most nem lesz szükség rá.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ennek okát minden hasonló esetben elég érthetően elmondják a szakemberek, pszichológusok.
És láss csodát, az esetek többségében beigazolódik a gyanú. Gondolj csak az elmúlt két év történeteire. Tulajdonképpen mindegyikről kiderült, hogy igaz.
Csizmás Kond
@Aki Én: " az esetek többségében beigazolódik a gyanú."...na ez a baj látod...mert gyanúsítani a legegyszerűbb de a bizonyítás márlehetetlen. A mostanig elhangzott történetek is azt bizonyítják, hogy az úgynevezett áldozat önként dugott és ahogy ért az esze rájött hogy abból pénzt is lehet csinálni...és mert buta maradt még azzal sem törődött, hogy a becsülete amit elveszít az értékesebb a pénznél amit kap.
Azt soha nem tagadtam, hogy nincs szexuális erőszak de azt már nem hiszem, hogy tanult emberek, aki gyerekekkel foglalkoznak ne tudnák, hogy az a bizonyos jég milyen vékony, mert bármit is hisz bárki egy edző azért mégis meggondoltabb mint egy bakfis...a többi fantázia meg pártoskodás kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.