Nem Cristiano Ronaldo találata és nem Gareth Bale ollózása nyert. Óriási meglepetésre Mohamed Szalah kapta meg a Puskás-díjat a hétfői FIFA-gálán. A Liverpool támadója az Everton ellen szerzett bajnoki góljával nyert.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Meglepetés lenne, inkább pikáns

Kiosztották az európai foci díjakat, köztük a Puskás díjat is

Ki tudja miért – bár szinte minden portál beszámolt az eseményről – arról nem szól a fáma, hogy Őfenesége maga is jelenlétével … na most vagyok bajban, mert nem igazán tudom, mit írjak: emeli, színesíti, vagy mi fene , noi szóval ott volt-e? Volt-e használható állapotú gépe a hadseregnek, vagy Rezsi Sziszi azt is el … balalajkázta?
Szóval Őfenesége kedvenc lapja szerint „Óriási meglepetésre Mohamed Szalah kapta meg a Puskás-díjat a hétfői FIFA-gálán.”!
Hogy mi ezen a meglepetés persze nem tudom, de hogy pikáns az biztos! Hisz akárhogy is vesszük mégis csak egy migráncs! =))
Meg kell nyugtassak mindenkit, hogy nem ez az oka annak, hogy Őfenesége meglepetésre nem ő adta át a díjat, mert ő ennél sokkalta pofátlanabb! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.