A listavezető Ferencváros közel 21 ezer néző előtt 1-0-ra legyőzte ősi riválisát, az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának szombati rangadóján.

A Fradi nyerte a derbit 21 ezer néző előtt

Ez volt a két csapat történetének 224. bajnoki összecsapása, a zöld-fehérek immár 102 sikerrel rendelkeznek, 61 döntetlen és 61 vereség mellett.

A két szurkolótábor gyönyörű, az egész stadiont elborító élőképpel fogadta a csapatokat.

A Fradi nyerte a derbit 21 ezer néző előtt

Fotó: FTC/Facebook

A Ferencváros azonnal nekiesett riválisának és Davide Lanzafame révén már a negyedik percben helyzetbe került. A lendület ugyanakkor gyorsan alábbhagyott, az első félidő jelentős részét rengeteg, a szurkolókat is bosszantó technikai hiba és eladott labda jellemezte, emiatt nem igazán alakult ki folyamatos játék. A legnagyobb lehetőséget a lila-fehérek dolgozták ki a 37. percben, gyakorlatilag az első értékelhető újpesti támadás fejeződhetett volna be góllal, de Dibusz Dénes lábbal hárította Zsótér Donát közeli próbálkozását.

A fordulást követően is a hazaiak irányították a mérkőzést, és az 57. percben góllá érett a fölényük: Lanzafame vett le egy beadást nyolc méterre háttal a kapunak, majd fordulásból tekert a hálóba.

Az Újpest hátrányban sem tudott újítani, szinte csak a vendég térfélen zajlott a játék. Böde Dániel a pályára lépését követő első labdaérintésből helyzetbe került, de nem tudta lezárni az összecsapást.

Az újpestiek a hajrában sem jelentették veszélyt a hazaiak kapujára, így a Ferencváros magabiztosan tartotta otthon a három pontot.

(MTI)

Fotó: Czagány Balázs/MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
Ahogy az árija fradi vezérszurkolók szurkolnak a niggereknek, nem szurkol úgy senki a niggereknek.
anima
Vajon van fradista zsidó nigger?
Szerintem van.
Hol a kauszt ebben a káoszban, amikor a fradistának két zsidó nigger anyja van?

Ez már tényleg egy beteg önmagából kifordult ki-bebaszott világ !!!

Igazából szót sem érdemel ez a csőcselék - az egész buta bunkó világon élő primitív sokaság.
Sámannus
@anima: Valószínű magyar niggerre gondoltál, aki nem töri össze a villamost.
Mert a fasza gyerekek után több a szemét mint ami az összes putriból kikerülhet.
Nem úgy mint:www.pecsma.hu/top/igy-lehet-szenegali-szurkolok-maguk-utan-takaritottak-el/
division
@anima: Az egy dolog hogy drágul, mondjuk a teljes kiőrlésű kenyérnél még így is jóval olcsóbb (megjegyzem a család náluk csak olyat eszik már régóta), de egyre vacakabb is ahogyan elnézem, ráadásul az egészségre is káros. Nagy baj az hogy mindenből az ilyen vackokat adják a gyerekeknek is a szülők, legyen az kenyér, csoki, üdítő, stb.
division
@Horizont: Na igen, sokan nem tudják sajnos megvenni az egészségesebb ételeket, ami elég szomorú. Amit meg kenyér meg csoki, tej néven árulnak egyre drágábban azok kész szánalmak, nagyanyáink forognának a sírjukban ha látnák.
F_Viktor
@Horizont: Annyira egyedi eset volt, hogy a kommentátor szerint Magyarországon bajnoki mérkőzésen 5 éve nem volt ennyi néző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.