Reagált a hírekre a portugál focista, az Instagram-oldalán válaszolt a kérdésekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A DailyMail szúrta ki, hogy Cristiano Ronaldo az Instagram-oldalán élőben közvetítette, ahogy válaszol néhány kérdésre. Többek között arra, hogy megerőszakolta-e Kathryn Mayorgát egy las vegas-i hotelszobában.

Az én nevemmel akarnak híresek lenni. Ez a munkámmal jár

- kommentálta követőinek a hírt Cristiano Ronaldo.

Az amerikai nő feljelentette őt a las vegas-i rendőrségen.

A focistát egy német lap értesülései szerint egy amerikai nő, a 34 éves Kathryn Mayorga vádolja azzal, hogy megerőszakolta 2009-ben, Las Vegasban.

A nő elmondása szerint Ronaldo az eset után 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért cserébe, ugyanakkor a nő ügyvédje egy nevadai bíróságon támadta most meg a peren kívüli egyezség érvényességét.

Mayorga szeptemberben, a Spiegelnek beszélt először az esetről.

A BBC mindeközben azt írja, a focista bepereli az ügyről elsőként író német lapot, ügyvédje pedig azt mondta, a Spiegel riportjával súlyosan sérültek ügyfele személyiségi jogai.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Forrás: dailymail.co.uk, Blikk, 444, BBC

Fotó: Instagram

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Kezdjük ott, hogy ha egyszer megállapodtak és "másodjára" is eladta a lelkét pénzért, akkor utána nem tálalunk ki. Ahogy az embereket ismerem a 375e dollár kialkudott összeg, gondolom kerek számot kért eredetileg. Amúgy igen Ronaldó hiúsága simán átmehet agresszióba, ha az ágyban mondanak neki egy nem-et. Ez simán el is képzelem róla. Ronaldó ágya viszont nem egy utcáról nyíló lakás, oda el kell menni, egyértelmű jeleket adva.Na mindegy így finoman szólva is bukó a nő szemponjából szerintem, ha volt egy ügyvéd által kialkudott összeg. A végén neki kell fizetni.. Véleményem szerint valós erőszaknál nem prostituálja magát tovább az ember, ha valós a sérelem, akkor nem pénzért akar hallhatni...
Desischado
@SystemError: Igazad van. Nekem se, hihető a sztori. Ronaldo kegyeiért rengeteg nő verseng, nincs neki erőszakra szüksége. És hogy került a nő a közelébe? Szerintem belement és most meg pénzt akar. Eléggé furcsa egy történet.
szep napot
Nem hiszem, hogy eroszakolna, nincs ra szuksege. Ha Cristiano elalszik egy partin, ilyen Palvin Barbi, Sarka Kata fele (penz)szopofantomok tamadjak meg.
vukkocska
Számomra a legesleg focista. Nem csak a játékával, hanem hihetetlen érzékenységével, ahogy segíti a bajba jutott embereket, gyerekeket.
SystemError
@Desischado: Azért azt ne feledd, hogy az erőszak mindig hatalmi kérdés. Pontosan a "bárkit megkaphatok" létű emberek nem tudnak egy nem-el mit kezdeni. Akárhogyan is történt egy sértett nem pénzkereseti lehetőségként gondol erre..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.