A csütörtökön kezdődő budapesti úszó világkupára érkezett versenyzőkkel találkozott a miniszterelnök a parlamentben.

Ott volt Jakabos Zsuzsanna, Cseh László és mások mellett Eric, az angolna néven ismert Eric Moussambani, a sydney-i olimpia egyik legnagyobb sztárja is. Ő volt az az úszó, aki a 100 méteres gyorsúszásban kis túlzással majdnem megfulladt, épphogy célba tudott érni.  Azóta viszont a sportág nagykövete lett, Budapesten pedig egy speciális versenyszámban indul. 

Orbán Viktor hosszan beszélgetett az úszókkal – többek között a sport összetartó ereje és a magyar nyelv volt a téma, valamint megmutatta nekik az épület egy részét is. 

A kormányfő a közösségi oldalára töltött fel videót a találkozásról.

A videó mellé ezt írta:

Éremeső a Tisztelt Házban // Medal shower in da House

Forrás: Origo, Facebook

Címlapi kép: MTI/Soós Lajos

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Milyen bugris az a patkány !!! A sok szép fiatal lánnyal ZSEBRETETT kézzel beszél.
Lehet hogy a gatyában megmozdult a kis mócsing ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Eric minden elismerést megérdemel. Aki az ő úszni tudásával vízbe merészkedik...
volvós
Milyen bugris az a patkány !!! A sok szép fiatal lánnyal ZSEBRETETT kézzel beszél.
Lehet hogy a gatyában megmozdult a kis mócsing ???
anima
És, hogy beszéltek?
Magyarul, vagy angolnául?
tudode
Amíg ŐFÉLESÉGE, talán úszni sem tud, csak az országot úsztatja el úgy, még az UNOKÁINK is fizetni fogja azt AKINEK KINYITOTTA az ajtót, és kinai "barátainkkal" akiknek bevállalt egy sehova vezető vasútvonalat az ország kontójára,
.
-- gyáva nyúlként, ill. szarkabőrbe fújt kígyóként sem OFENESÉGE, se az IMÁDKOZÓ SÁSKA egyik helyettese (mert ma több van belőlük minden égtájnál) MEGFUTAMODVA nem vesz részt a 10 h óta tartó sargentini jelentés vitájáról olyan tömegesen, akik reszketnek attól VERBÁLIS furkósbottól,
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Tehát a mirráncsok tették tökre az egészségügyet, az oktatást. a szociális hálót, stb.-t, sőt a migráncsok építettek 500 milliárdért BETONTEKNŐKET, térköveket!
.
Hogy nem süllyed el a szégyenében!
.
De jön még SZARKABŐRBE BÚJT KÍGYÓRA dér! Felkészülni!
.
Még mindig folyik a mi, az Ország HÁZÁBAN az általa kevert melléktermőkről a vita a dicsőségeSS amiatt, akinek a FEJÉRE KOPPINTOTT a szemétláda EU, amelynek a LÓVÉJÁBÓL is FALATOZNAK azok, akik hadicsellel BEKEBELEZTÉK AZ ORSZÁGOT szőröstől bőröstől, és szégyenszemre az EU-nak kell mindannyiunk sérelme miatt FELEMELNI a szavát, mert mindannyiunknak KUSTI az előneve!!!
egyember
Rákosi et. nem szokott (tudott?) így (ilyen h...n, k...n módon) vigyorogni.
Edmond Dantes
Fényképeszkedett ő Overdose-al,a lóval is,mindaddig,míg le nem sántult.Nem ő,hanem a ló.Ez sem az úszókról,hanem róla szól.Ez a herevakaró szövegelés pedig minimum kínos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.