A Vidi FC 1-0-ra kikapott a Chelsea vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll. A találkozó végén a vendégszektort szinte teljesen megtöltő drukkerek vastapssal és a magyar Himnusz eléneklésével köszönték meg a fehérvári gárda teljesítményét.

Egy góllal kapott ki a Vidi a Stamford Bridge-en

Willian Borges da Silva, valamint a fehérvári Juhász Roland, Stopira és Paulo Vinicius a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Chelsea – Vidi FC mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2018. október 4-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A magyar bajnok kifejezetten jól tartotta magát, s bár a londoni Kékeknek jóval több lehetőségük volt, azért a székesfehérvári csapat is kidolgozott néhány nagy helyzetet. A Chelsea győztes gólját a spanyol válogatott Álvaro Morata szerezte a 70. percben.

A csoport másik mérkőzésén a görög PAOK 4-1-re nyert a BATE Boriszov otthonában, így a Chelsea százszázalékosan vezeti a négyest, őt három-három ponttal a PAOK és a BATE követi, a Vidi még nem szerzett pontot.

A székesfehérvári együttes legközelebb október 25-én Szalonikiben lép pályára a PAOK ellen.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Tök mindegy hány góllal kapott ki.
Kikapott, és ennyi.

Biztos jól játszottak, és csak ezért kaptak ki egy góllal.
Lehet, hogy a másik fél játszott rosszul, és ezért kaptak ki egy góllal.
Az M1 szerint ez fejlődést mutat.
2030-ban, amikor Orbán Viktor kiteljesedik, és Magyarország sorsa végleg beteljesedik, akkor győzünk - valaki ellen valamikor valamiért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
anima
Tök mindegy hány góllal kapott ki.
Kikapott, és ennyi.

Biztos jól játszottak, és csak ezért kaptak ki egy góllal.
Lehet, hogy a másik fél játszott rosszul, és ezért kaptak ki egy góllal.
Az M1 szerint ez fejlődést mutat.
2030-ban, amikor Orbán Viktor kiteljesedik, és Magyarország sorsa végleg beteljesedik, akkor győzünk - valaki ellen valamikor valamiért.
justhpeter
A csapat a hazai szintjéhez képest valóban jobb volt. Hogy ez mennyir elég, azt igazolta a meccs.
colibri
Kívánom, hogy odarepülve sok-sok elveszített "jó" vidi meccset legyen szerencséje megtekinteni a führernek.
maci0427
Az egyértelműen látszik és tudható is, hogy Magyarországon a Videoton a legjobb labdarúgó csapat ! Köszönhető ez annak, hogy személyesen Orbán Viktor felügyeli és az ő csapata ez is felcsút mellett ! Annyi pénz van ott amennyit Orbán Viktor enged és nagyon sokat enged, a szponzor meg a Mol, köszönjük a benzin gázolaj emelkedést folyamatosan is persze ! De még mindig nagyon gyenge és gólszegény a külföldi csapatokhoz képes és nem is egy Messivel játszó Barcelonára értendő, hanem egy Fehérorosz vagy egy Albán csapathoz és ez szégyen ! Nyilván a Messi kaliberű játékosokat még a Orbán és a Mol sem tudja megfizetni szerencsére, mert így legalább nem 1000 forint a benzin literje ! Kérdés, hogy meddig mehet ez az irdatlan pénzkidobás a hazai labdarúgásba és mi lesz ennek a vége ?!!! Mert eredény az nincs és nem is lesz, csak ennyi, hogy a Chelsea csak 1 : 0 ra tud győzni saját otthonában ! De várjuk meg a visszavágót is és a görögországi mérkőzést görögben !
Eriksson
Abramovics úr által innen - onnan összevásárolt kiváló játékosállományú Cselszitől kikapni nem olyan nagy szégyen.
Bár a képet elnézve, akár Afrikában is készülhetett volna a fotó. :)))
Klubtag
Orbán is meglátogatta "migránssimogató" Chelsea-Vidi meccset???
Kookas
@Eriksson: azért ne törj le mert a vidi is tele van vett labdakergetőkkel.
Klubtag
@kereső: Akkor ezek most sorban mind "HAZAÁRULÓK"?
kereső
@Klubtag: majd a biróság eldönti. Én nem vádolok senkit ilyennel,mert ez a lehető legsúlyosabb vád- amit biróság dönthet el. Az más kérdés,hogy ki/kik lesznek a birók.
Macskaszem
Nagggyon szánalmas, mikor egy csapat megünnepli, hogy csak 1:0-ra kapott ki.
Klubtag
@kereső: Helyes, ha valaki ilyen mértéktartóan viszonyul a kérdéshez, viszont, ha teli torokból kiabálnád, nem volna túl nagy jelentősége - már megbocsáss - bírósági döntés ide, vagy oda.
Viszont ha ugyanezt a vádat minden piszlicsáréságra, úton-útfélen felelős kormányzati potentátok szajkózzák, annak sajnos akkor is van befolyása a társadalom egy részére, ha az teljesen megalapozatlan és etikátlan politikai "szlogen".
kereső
@Klubtag: Igen ez 2006 óta a fidesz egyik szlogenjévé vált!-csak nem tudom,hogy ez egy birósági tárgyaláson vádként megfogalmazva ,majd tényleg szlogennek gondolják-e egyesek?
Klubtag
@kereső: 10:29...kitérsz és terelsz...de sebaj.
kereső
@Klubtag: mit tereltem? Megpróbálom konkrétan leirni: akik most(2006 óta) olyan nagyon könnyedén dobálóznak ezzel az igen súlyos váddal,nem tudom mit szólnak,ha majd nem én/mi szolgenezünk,hanem a biróság előtt a biró szájából hangzik el a vád!?Ez megegyezik azzal,amit az előzőekben irtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.