Sikeres volt a Budapest Honvéd labdarúgócsapat stadionjának építésére kiírt közbeszerzési eljárás, így hamarosan elkezdődhet a kivitelezés. A fővárosi együttes honlapjának csütörtöki beszámolója szerint az új Bozsik Stadiont a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. és a West Hungária Bau Kft. építheti fel. Az aréna a legmodernebb, UEFA 4-es, illetve az MLSZ I. osztály A-kategóriájának megfelelő minősítésű lesz és minimum 8000 nézőt tud majd befogadni.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezt az újabb tökfelesleges stadiont kinek a kertje végibe húzzák fel?...és minek,kérdem szeretettel?Ott áll a többi is,teljesen kihasználatlanul.A büdös életben nem hozzák vissza az áruk kicsi kis töredékét sem.Ebben az országban már nagyon sok éve nincs foci,mert amit ezek az indokolatlanul túlfizetett egyedek a Csámpás Faláb fc-ben művelnek,az nem foci.Mondom ezt úgy,hogy utálom a focit,és nem is értek hozzá,de hallom,milyen irgalmatlanul nagy pénzeket elnyel,viszonzott teljesítmény nélkül.De így megy ez egy lepusztított beteg ország,beteg vezetője miatt.Lehet agyalni rajta,hogy az új stadionra elsz@rt milliárdokat hány,az embereknek hasznos helyre lehetett volna elkölteni...
CsipkeRózsa
Végre egy új stadion! A kezdeti pályázat fele összegért indult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.