A Puskás Akadémia – Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával – 1-0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómérkőzésén.

Óriási meglepetésre a Puskás Akadémia legyőzte a Ferencvárost

Az FTC legutóbb március 3-án a Diósgyőr vendégeként kapott ki a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 11. forduló: Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC 1-0 (1-0) ---------------------------------------------- Felcsút, 3838 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Hegedűs J. (20.)

PAFC:

----

Danilovic – Osváth, Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Balogh B. – Varga J., Mioc, Urblík (Zsidai, 94.) – Radó (Vlasko, 73.), Arabuli (Heris, 89.)

FTC:

---

Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Leandro, Koch – Sigér, Spirovski (Rodriguez, 74.) – Varga R., Bőle (Finnbogason, a szünetben), Petrjak – Böde

A listavezető fővárosi gárda kezdte lendületesebben a találkozót, ám az első negyedórában a Puskás előbb Benedikt Mioc ziccerénél, majd Bacsana Arabuli kapufán csattanó lövésénél jóval közelebb állt a gólhoz. A Ferencváros a 19. percben Böde Dániel keresztlécre fejelt labdájánál járt közel a vezetés megszerzéséhez. Hogy aztán egy perc múlva egy egészen elképesztő góllal mégis a hazaiak kerüljenek előnybe: a középhátvéd Hegedűs János a kezdőkörből, de még a saját térfeléről végzett el egy szabadrúgást, amelyet egyből kapura rúgott, s a labda a kapujából kimozdult Dibusz Dénes felett a hálóba vágódott.

A kapott gól után a vendégcsapat fokozta a nyomást, miközben a 34. percben Balogh Balázs közeli lövésénél kapusa bravúros védésére volt szükség, hogy ne kerüljön kétgólos hátrányba.

A fordulást követően is a Ferencváros támadott többet, a 64. percben Böde másodszor is a keresztlécre fejelt. A Puskás megszállta kapuja előterét, masszív védekezésből igyekezett kontratámadásokat vezetni. A vendégek elkeseredetten küzdöttek az egyenlítésért, de vagy rosszul céloztak, vagy Branislav Danilovic védett. Ezzel az FTC elveszítette veretlenségét, míg a felcsútiak történetük során másodszor győzték le a fővárosi zöld-fehéreket.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
64 meteres szabadrugas gol. Na ne etessenek mar? Mar itt is hazudni kell?
namihami
Elfogtunk egy öltözői ""edzői utasítást"".
-Kedves sporttársak. Most, hogy a Vezér csapata ellen kell pályára lépnünk és az eddigi eredményeink, pontszerzéseink lehetővé teszik, tudjátok, hogy milyen eredményt kell a Főnök telekvégi csapata ellen produkálnunk. Ha a Tömegoszlatószurkolóink TC lép pályára a Faluvégi Csapatom FC ellen, akkor a várható eredmény kimenetele, mint ezt ti is tudjátok, nem is lehet kétséges.Mivel a várható TAO és egyéb támogatások mértéke kizárólag a két csapat ""kűzdelméből"" adódó eredményből fog következni, ezért elvárom tőletek a maximális odaadás mellett a minimális vereséget. Hiszen ez a ti zsebetekre is megy.
És most mindent bele sporttársak, előre a pályán kiharcolandó eredmény elérése és a becsületes házi fociszellem minél tökéletesebb igazolása irányába.
Ami aztán, mint láthattuk, fényesen igazolódott a férfias küzdelem során.
Veleda
Olvasom a csapatok névsorát, ezek mind migránsok.
ittott
bunda. annyira az, hogy már ég aki alatta van.
kokopelli
@Veleda: ..biztos tudják ők is? Lehet,hogy csak igérték a nyugatot nekik,de nem
kaptak vízumot Ausztria felé? ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.