A Puskás Akadémia – Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával – 1-0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómérkőzésén.

Óriási meglepetésre a Puskás Akadémia legyőzte a Ferencvárost

Az FTC legutóbb március 3-án a Diósgyőr vendégeként kapott ki a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 11. forduló: Puskás Akadémia FC – Ferencvárosi TC 1-0 (1-0) ---------------------------------------------- Felcsút, 3838 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Hegedűs J. (20.)

PAFC:

----

Danilovic – Osváth, Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Balogh B. – Varga J., Mioc, Urblík (Zsidai, 94.) – Radó (Vlasko, 73.), Arabuli (Heris, 89.)

FTC:

---

Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Leandro, Koch – Sigér, Spirovski (Rodriguez, 74.) – Varga R., Bőle (Finnbogason, a szünetben), Petrjak – Böde

A listavezető fővárosi gárda kezdte lendületesebben a találkozót, ám az első negyedórában a Puskás előbb Benedikt Mioc ziccerénél, majd Bacsana Arabuli kapufán csattanó lövésénél jóval közelebb állt a gólhoz. A Ferencváros a 19. percben Böde Dániel keresztlécre fejelt labdájánál járt közel a vezetés megszerzéséhez. Hogy aztán egy perc múlva egy egészen elképesztő góllal mégis a hazaiak kerüljenek előnybe: a középhátvéd Hegedűs János a kezdőkörből, de még a saját térfeléről végzett el egy szabadrúgást, amelyet egyből kapura rúgott, s a labda a kapujából kimozdult Dibusz Dénes felett a hálóba vágódott.

A kapott gól után a vendégcsapat fokozta a nyomást, miközben a 34. percben Balogh Balázs közeli lövésénél kapusa bravúros védésére volt szükség, hogy ne kerüljön kétgólos hátrányba.

A fordulást követően is a Ferencváros támadott többet, a 64. percben Böde másodszor is a keresztlécre fejelt. A Puskás megszállta kapuja előterét, masszív védekezésből igyekezett kontratámadásokat vezetni. A vendégek elkeseredetten küzdöttek az egyenlítésért, de vagy rosszul céloztak, vagy Branislav Danilovic védett. Ezzel az FTC elveszítette veretlenségét, míg a felcsútiak történetük során másodszor győzték le a fővárosi zöld-fehéreket.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Basszuuus!
"Óriási meglepetésre a Puskás Akadémia legyőzte a Ferencvárost"
Jóvanna, de miért nem lepődtem meg egy cseppet se?
papa.49
Szarba lett volna a Böde ha bemegy valamelyik fejes !!!
Gauntlet
Vajon miért pont most lett életlen a Fradi? Pedig már készült a Rebrov monda!
RonaGyuri
csak szólok egy ilyen eset után a kádári időben a Ferencvárosban mér lázongtak volna az emberek! =))
papa.49
@RonaGyuri: Ilyenkor volt ,,meccs a zsandárok, meg a ,,B,, közép között !!!
Yoda69
64 meteres szabadrugas gol. Na ne etessenek mar? Mar itt is hazudni kell?
namihami
Elfogtunk egy öltözői ""edzői utasítást"".
-Kedves sporttársak. Most, hogy a Vezér csapata ellen kell pályára lépnünk és az eddigi eredményeink, pontszerzéseink lehetővé teszik, tudjátok, hogy milyen eredményt kell a Főnök telekvégi csapata ellen produkálnunk. Ha a Tömegoszlatószurkolóink TC lép pályára a Faluvégi Csapatom FC ellen, akkor a várható eredmény kimenetele, mint ezt ti is tudjátok, nem is lehet kétséges.Mivel a várható TAO és egyéb támogatások mértéke kizárólag a két csapat ""kűzdelméből"" adódó eredményből fog következni, ezért elvárom tőletek a maximális odaadás mellett a minimális vereséget. Hiszen ez a ti zsebetekre is megy.
És most mindent bele sporttársak, előre a pályán kiharcolandó eredmény elérése és a becsületes házi fociszellem minél tökéletesebb igazolása irányába.
Ami aztán, mint láthattuk, fényesen igazolódott a férfias küzdelem során.
Veleda
Olvasom a csapatok névsorát, ezek mind migránsok.
ittott
bunda. annyira az, hogy már ég aki alatta van.
kokopelli
@Veleda: ..biztos tudják ők is? Lehet,hogy csak igérték a nyugatot nekik,de nem
kaptak vízumot Ausztria felé? ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.