A Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra – olvasható az intézmény honlapján.

A pfla.hu beszámolója szerint a Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a "pincétől a padlásig" megmutatta a létesítményt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is.

Orbán Viktor rangos vendégnek dicsekedett a felcsúti stadionnal

Thomas Bach érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről – olvasható a cikkben. A NOB elnöke beszélgetett a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is – írták.

(MTI)

Fotó: MTI/Puskás Akadémia

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ja, csak Bachnak?
Ceausescura, vagy putylerre tippeltem volna a cím alapján.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Ja, csak Bachnak?
Ceausescura, vagy putylerre tippeltem volna a cím alapján.
Commenter
@F_Viktor: én Bach helyében el se mentem volna megnézni. "Kongó(i)" stadion..
F_Viktor
@Commenter: Jogos, engem sem érdekelt volna, de gondolom a titkárát, aki egyeztetett programjáról, orbán korrumpálta pl. egy mága zoli koncerttel, vagy egy helikopterezéssel.
Commenter
@F_Viktor: Azért Bach magát és a NOB-ot is lejáratta ezzel a pofavizittel, mert nem EU kompatibilis ország lettünk. Ez így Bach részéről minden, csak nem fair play. Majd ő is meg fog jelenni a következő Nomád Játékokon is? Mága koncert, helikopterezés? Ugyan. Ez Bachnak semmit nem jelent. Ehhez több kellett.
kokopelli
@Commenter: A protokoll kötelezi a Bach-ot,de ha utána "rókázott" az már privát! ;-)
Commenter
@kokopelli: így van, a protokoll, csak azt nem értem, hogy egy mindennemű protokollt rendszeresen megszegő emberrel szemben miért is gond még mindig a protokoll megszegése?
volvós
Ahogy mesélt a Bach Úrnak, nem értett szerencsétlen egy szót sem, a körülöttük levő tolmácsok pedig röhögőgörcsöt kaptak
F_Viktor
@Commenter: Nincs új a nap alatt: 1936 Berlin, náci propaganda olimpia.
Én Bach titkárát említettem, vagy aki egyeztette a programját.
Commenter
@F_Viktor: igen igazad is van, nyilván Bach nem/sem maga egyezteti a programjait. Lehet hogy ez volt az első fából épült stadion amit Bach valaha látott?
tudode
Milen jó nékünk van nekünk stadionunk, akadémijánk, sportkomplexumunk, repcsiterünk, kazánházunk, panchó arénánk, aminek a SZÜLETÉSE kódis körülmények között jött létre.
.
Szervasz Ágnes, köszönjetek a bácsiknak, mert "Színház az egész világ, nem is akármilen szereplők vagyunk csupasz alfenékkel
.
Annyuk így csinosítgatta a kisfia akadémijáját:
.
--- Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=7s
.
Oszt' nem akármilen fimilija ez
.
--- Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=7s
.
Az Isten, ha van az égben, vagy valahol NEM VER BOTTAL!!!
Zeta
Lehet is büszke rá, mert ennyi lopásért máshol már csauszindrómában szenvedne!
Az pedig gyógyíthatatlan.
Borsodi
@Zeta: Ezért mondja Magyarország az egyik legélhetőbb ország, igen számukra a korrupció melegágya .Mert más országban már börtönben sínylődnének.
cikicakk55
Aztán a Puskás Akadémistás szuper focista fiúk bemutatót is tartottak a tudásukról? Attól,hogy ez az ürge a birkózást jobban szereti,még érthet a focihoz. Gondolom,ha meglátta volna játszani is az akadémiásokat,akkor még mindig csuklana az ijedségtől. Ezeknek stadion? Akadémia? Azt sem tudják merre kell futni a labdával!!! remélem azt is elújságolta a csuti,hogy nem csak ez az egy stadion épült ám az országban,hanem több és csupa aranylábú ifjú tehetség sorakozik mindben! Igaz,hogy a nézőket úgy kell megzsarolni,hogy bemenjenek egy meccsre,de kit érdekel?
Manhattan
Mindez Orbán 700 fős falujában. Értitek, 700 fős!
moareka
Arról nem számolt be, hogy mennyi ment a ráfordított összegből zsebbe?... a arról sem, hogy kolbászjózsik botladoznak a melegített fűben?
yazo64
@moareka: Kiegészíteném: mennyi ment a ráfordított közpénz összegéből a zsebbe?
Commenter
@cikicakk55: és megint ki is kaptak..idegenben a Debrecentől.
Desischado
Mert a stadionokra szükség van, hadd legyen hol szaladgálni a botlábú, focistának gúnyolt dilettánsoknak. Nem hinném, hogy tényleg akkora sikere volt a csuti pohosnak a beszámolójával. Legalábbis remélem.
kokopelli
@Commenter: A német stadionok után,amiket nem állami pénzből épí-
ettek a klubok,tényleg nagyon vissza kellett tartania magát a Bach úrnak!
Az is lehet,hogy a "csuti angol" nyelvre udvariasságból csak bólogatott
a vendég!...feiner Mensch! ;-)
Commenter
@kokopelli: feiner Mensch na ja was für ein Mensch...
solidedge
Orbán elmondta, hogy azért nincs utas mert jelenleg a kisvasút utasok nélküli terheléses tesztje van folyamatban.
bencemacska
@tudode: tegnap, 18:00
Jóóóó!
Én már láttam ezt a videót. Nagyon sokáig gondolkodtam, hogyan lehetett az észkombájn gyerekek "produkcióját" benne hagyni!
L.A. : Köszöntetek a bácsiknak?
Gyerekek: Igen, KÖSZÖNJÜK!!!
Hogy az a sütőt miért kenték úgy össze a felvételhez? Nagyon nehéz lesz megtisztítani!
tudode
@bencemacska: .
Talán azért olyan a sütő, amilyen, mert SOSEM VOLTAM GAZDAG, SOSEM LESZEK!
.
Vajon a VENDÉGNEK megmutatta a FALVÉDŐKET, amelyekkel a mami díszítette a csóró akadémiját, mert úgy megmentette a mamija, hogy EGY-HÁZAT épített, még szójátéknak is klassz FEl.CSÚT szülötteként FEL-HÁZAT!
cikicakk55
tegnap 21:13
Igen,pont utána olvastam,mikor ezt a hozzászólást megírtam. Még gondoltam is rá,hogy megírom ezt is,de gondoltam,ahogy én láttam,ti is láttátok. Ugye milyen értelmetlen dolgokra tudja elszórni a közpénzt ez a kormány? ennek a sok stadionnak az árából a kórházakat fel lehetett volna újítani.Mindet,nem csak egyet. Fel lehetett volna emelni az Ápolónők,ápolók,egészségügy minden személyzetének a bérét. Megoldható lett volna az oktatási problémák jelentős része is. Mi értelme van ezeknek a stadionoknak? Nem értek a focihoz,nőből vagyok,de hallom és olvasom épp eleget,mennyire nem megy a Magyar foci. Ráadásul nem csak itt építik a stadionokat,hanem Romániában, Szerbiában, Ukrajnában is+ templomokat. Nem értem,hogy ha ennyire jól megy az országnak,akkor miért van ennyire sok nyomorult,éhező nincstelen ember? Ne akarja nekem senki bemagyarázni,hogy csupa élhetetlen,munkakerülő,alkoholista az ország 60%-ban. Egyszerűen nem értem miért nem látják már meg azok akik tudnának is ellene tenni,hogy egy elmebeteg őrült focimániás az ország vezére.
cikicakk55
@bakcsubakka: ma 16:26
Mondjuk azon én is meglepődtem mikor előszór hallottam focival kapcsolatos dolgot Akadémiának nevezni. Nekem magáról a szóról,tudósok,orvosok,feltalálók jutnak az eszembe és nem sportolók. Most nem azért írom,mert a focihoz nem kell ész( bár inkább tehetség mint ész kérdése),de az akadémia azért túlzás. Még akkor is túlzásnak tartanám,ha csupa Messi, Maradona, meg más világklasszis játékosok lennének a pályákon és természetesen magyar kinevelésben.Elnézést,ha nem jól írtam a focisták nevét.Ezek a jelenlegiek annyit tudnak,hogy a fizetésüket felvegyék,de a sporthoz kötelező magatartást életformát magasról le...ák. A világklasszis vízilabda csapatunkban legalább sok orvos és ügyvéd játszott,akik a sporton kívül még diplomát is szereztek. Valahogy belefért az életükbe az egyetem és a sport. Most örülhetünk,ha az érettségit nem megvették,hanem letették. Ezek a srácok miből fognak megélni,ha botlábovicsoknak már nem lesznek alkalmasak. Közmunkabér az túl kevés nekik.Ők azt naponta megkapják.
kokopelli
@cikicakk55: ne haragudj a kérdésért,de nem ismerem a Seise jelentését!
(komolyan nem!)ha "Scheiße Mensch"-t akartál írni, úgy a zorbánra gondolok?!
csipetke
A stadionmutogatás előtt el kellett volna vinni a vendéget néhány kórházba is körülnézni,hogy mégjobban kitűnjön a stadion puccossága..
gulyasgyula
@csipetke: ...Te láttál már olyat hogy egy politikus bárhol a világba a külföldi látogatóját az ország egészségügyével untatja ..?? Ilyet még TRUMP se tesz .. Pedig ott is lenne mit mutatni ...
Eriksson
@csipetke: Szerintem Herr Bach még sose látott ilyen szép stadiont.
Ócska kórházat pedig sokat.
kolnidre
Ez a szemétbánya miatt nem tudtam ma nézni a -RealBarca

Ez a szemétbánya miatt nem tudtam ma nézni a Barcelona-Real Madrid meccset,mert rá akar kényszeríteni,hogy az általam miatta utált Videotont nézzem.Kívánom,hogy se neki se a családjának egy boldog napja se legyen,habár ma van mert Pittsburgan egy pártfogóltja merényletet követett el egy zsinagóga ellen.
Grafix69
@bakcsubakka: Hofi Gézának volt egy műsora a Hofisszeusz , abban hangzottak el a következők ( a képzelt riport a Studio 1983 ból ) Az riporter megkérdi Kiskőrös utcáján egy sráctól , kisfiam ismered Petőfi Sándort?

A fiú némán néz ki a fejéből .
Riporter : Azért csak tudod ki volt?
A fiú ugyan olyan üres nézéssel hangtalanul .
Riporter : Aztán mi leszel ha nagy leszel ?
A fiú arca felragyog és azonnal vágja rá: futballista .
Commenter
@kokopelli: "Scheiße Mensch" lesz az. Én nem is Mensch-nek hanem Scheisskerl-nek mondanám. Nincs Zischlaut a billentyűzetemen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.