A szakszervezetek az emberek megélhetését féltik, de a családok életében valós kiadást nem okozó tételek esetében enyhítene a kormány. A jövő évi adótörvény tervezetének benyújtása óta folyik a vita arról, hogy a kormány pár családbarát elemen, valamint a Szép-kártyás lehetőségeken kívül, minden megszokott forma támogatását megszüntetné. A szakszervezetek több fórumon jelezték, hogy a régi rendszer megmaradásától hajlandók is eltekinteni, az eddigi adómentességet sem minden esetben tartanák meg, de több esetben is adócsökkentést és ingyenességet kérnek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ki nem találnád Wazze!! =))

Ártunk és qurmányunk meghallgatja a nép hangját

Na jó, ha nem is a népét, de a szakszervezetekét. A jövő évi adótörvény tervezetének benyújtása óta folyik a vita arról, hogy a kormány pár családbarát elemen, valamint a Szép-kártyás lehetőségeken kívül, minden megszokott forma támogatását megszüntetné. A szakszervezetek jelezték, hogy az eddigi adómentességet nem minden esetben tartanák meg, de több esetben is adócsökkentést és ingyenességet kérnek.
Nos kérésük meghallgatatott. A fideszes Bánki Erik, az országgyűlés gazdasági bizottságának vezetője (ő az, aki október elején az ő javaslatára három nap alatt beszántották a több mint 20 éve működő lakástakarék-pénztári rendszert) módosító javaslatot adott be, hogy: „A változtatás 2019-től lenne érvényes és sportrendezvényekre a minimálbér összegéig lehetne adómentesen juttatni a jegyeket”!
Arról nem szól a fáma, hogy esetleg a foci-meccs jegyekért további adómentesség is járna! =))
Igaz ez utóbbi a csalafinta magyaroknál veszélyes is lehet, hisz ki ne emlékezne a lelkes szoc.brigád tagokra, akik nem voltak restek az Opera lépcsőjén elkunyerálni a jegyeket. Mármint az előadás után – a tokaji bororzó vezetőjétől hallottam – a használt jegyeket, mert a brigádnaplóban jó pontnak számított! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.