Félbeszakadt a Csorna-Lébény megyei elsőosztályú mérkőzés, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás meccs közben elhunyt.

A Kisalföld információi szerint 5-0-as hazai vezetésnél, nagyjából a 60. perc táján félbe kellett szakítani a Csorna-Lébény megyei első osztályú mérkőzést, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás játék közben életét vesztette.

A kiérkező mentők először sikeresen újraélesztették a futballistát, ám később az oldalvonal mellett a mentőautóban sajnos elhunyt.

A játékvezető félbeszakította a mérkőzést.

Forrás: Blikk, Kisalföld

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ecseri diploma !!! A hatvanas években birkóztam, akkor mindenre kiterjedő vizsgálatok voltak, sok srácot eltanácsoltak szív hiba miatt, úgy látszik ez se müködik ma már !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@nezelodo: Azt nem tudom, hogy hol vannak a sportorvosok. Te honnan tudod. hogy pont Svédországban?
Érintettség: se orvos, se sportoló nem vagyok.
qxy
@Mirabilis: Tudod, van egy két ismerősöm rokon a sportban és sajnos el mondják hogy ha igen ott akarsz lenni az élvonalban nem elég erősen edzeni. Kell egy kis plusz is hogy te legyél a leg jobb és ha mindenki szedi akkor kurvára kell nyomni hogy te még jobb legyél. A szója? az valóban nem tesz jót az emberi szervezetnek, meg amúgy is nem is az emberek számára találták ki.De én sem árulnám el hogy mennyibe kerülnek az olyan anyagok ami még nem számít doppingnak de kurvára fel tekeri a lángot és rá fognám a szójára.
Mirabilis
@qxy: először is: javítás- álvonalbeli helyett élvonalbeli.
Még mindig azt mondom, hogy ha igaz, amit mondasz - miért ne lenne az - "az élvonalban nem elég erősen edzeni Kell egy kis plusz is hogy te legyél a legjobb "
Én úgy látom, se a Barcelonában, se a Real Madridban -pedig a legjobbak a játékosaik - , se sehol a világ élvonalbeli futball csapatában nem halnak meg annyian, mint a magyaroknál.
Tehát, lehet, mindegyik szed valamit, de a magyarral valami nagyon szart szedethetnek.
Mirabilis
@qxy: Amúgy meg: te elhiszed, hogy a Csornai egyesületnek van annyi lóvéja, hogy szerekkel turbózza a játékosait? Mert én nem.
Itt valami sportorvosi hiba lehet.
qxy
@Mirabilis: Tuti hogy nincs rá pénze az egyesületnek, de nem is azt írtam hogy az egyesület fizeti. . Nem tudom el hiszed e, de le írom. egyszer egybarom el találta, vagy hallotta, hogy a bika agy alapi mirígyet kell enni naponta egy darabot és attól akkora barom lesz mint egy nagy marha.Tudod mennyit adtak egy fekete bors nagyságú marha agy alapi mirigyért? a 70 es évekbe?500 Ft.ot. Vagyis olyan fél havi fizetést.és csak jöttek a suttyó gyerekek hogy nekik is kell Ha apuéknak van pénz akkor a gyereknek is és mi a leg fontosabb , a gyerek . De gondolom te is ismersz ilyen gyereket hogy a pénz nem számít.
qxy
@Mirabilis: így van nincsenek tisztába mit szednek és mennyit. Mert csak az számít hogy minél előbb és gyorsan.Kinti csapatoknál minden meg van adva hogy ezek nélkül is tudnak eredményt produkálni. Normálisan edzenek, esznek nincs stressz Honnan tudom, ? Az egyik rokon gyerek épp ott üdült ahol egy híres focista a gyerekével és mivel egy idősek voltak a gyerekek és szeretnek focizni minden nap együtt voltak. ezek után minden évben együtt mentek üdülni és a gyerekek fociznak.edzenek rendszeresen ennyi.De itthon, anmikor az apuci el dönti hogy .- Már pedig az én gyerekem világhírű focista lesz akkor az lesz . Na az ilyeneknek kell is szer minden szar hogy el is érjen valamit.Hogy mennyi ilyen focista van? Kurva sok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 25., 20:06
Csúfosan tért vissza a színpadra a Spice Girls
Szórakozás - 2019. May 25., 19:51
Elő a szelvényeket! Jön a pénz?