Ne találkozzak vele - mondta versenymérnökének rádión Max Verstappen Esteban Oconról, aki miatt elesett a győzelemtől. Aztán mégis találkoztak. Ez lett belőle. A Red Bull pilótája, Max Verstappen alighanem megnyeri a vasárnapi brazil nagydíjat, ha egy lekörözésnél nem megy neki - érthetetlenül - Esteban Ocon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi képmutatás

Max Verstappen-t a vasárnapi brazil nagydíjon Esteban Ocon elütötte a győzelemtől

Nos a dolog úgy áll, hogy vannak verseny-balesetek, vannak különös verseny-balesetek is köztük olyan is, mikor egy lekörözött versenyző szól bele a küzdelem eredményébe.
Azonban itt Esteban Ocon nem csal simán nekiment és ezzel kiütötte a győzelemből. A dolognak van egy undorító momentuma, ami nem hogy nem érthetetlen,s az is felháborító, hogy ezt senki sem emlegeti fel: „ Ocon is part of the Mercedes-Benz driver development programme”!
Igen mert így Mercedes versenyző nyerte a futamot! =))
lópicigáspár
Talán az Ocont el kellene tiltani a következő futamtól! Nem a szívem csücske a Verstappen, de ez nagyon gusztustalan volt, amit csináltak vele!
RonaGyuri
@lópicigáspár: bocs de az kevés lenne; minimum Hamiltontól kellene elvenni a győzelmet, de a Mercedes kizárását sem tartanám túlzásnak! =))
papa.49
Egy valamit ajánlok a figyelmetekbe, a videót megnézve a tetű holland húzta rá a kormányt a franciára, igaz hogy előrébb volt DE NEM HAGYOTT HELYET A MÁSIK AUTÓNAK, és a végén még ő kezdett verekedni !!!
A francia letöltötte a 10 mp büntijét, és az is látható, hogy a francia megy a pályaszélén, tartja a ívet, mikor ez a kamikázé bekormányoz egyet jobbra, itt már a bírók is hibáztak, mert ezt a majomot kellett volna megbüntetni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.