Ocon egy mondattal felheccelte a hollandot. Hétfőn egyik cikkünkben pedzegettük, aztán a Bukótérben is beszéltünk róla, hogy az Ocon-Verstappen-lökdösődés fizikailag ugyan egyoldalú volt, mert csak a holland lökött, de a francia is odatette magát: láthatóan élvezte az egészet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az azért érdekes, hogy ragozzák a dolgot jobbról és balról, elölről és hátúlrúl, de valahogy egy igencsak releváns olvasat mindig kimarad: méghozzá az, hogy ez az F1 egyik legnagyobb disznósága, mert ezzel a csapattársa győzelmét segítette elő!
papa.49
@RonaGyuri: Ez így igaz, de emlékezzél csak arra a néhány esetre is mikor az ilyen csetepaték ,,kedvezményezettje,, a Vettel, volt vagy a Shumi !!! A Hamiltonnak már mindegy volt, csak a csapat bajnokság volt érdekes !!!
Egyébként meg a történéseket pontosan mutatja az Index videója a végén, ez a ,,kiskakas,, szépen jobbra kormányozva ment neki az Oconnak !!!
Mivel a Vettel hátrább volt nem volt semmi szükség a ,,segítségre,, ami nem is a csapattárstól jött volna !!!
Láthattad a közvetítésben mikor a csapatfőnök előre küldte Kimit a Vettel elé mutatta a mozdulatát !!!
Még egy az Oconnak a 3 év alatt nem volt ilyen esete míg a kishülye hollandnak szezononként átlag 4,5 ilyen esete van !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.