A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte vasárnap a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C osztályában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

Nemzetek Ligája – Magyarország-Finnország 2-0

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Végre egy olyan kategória, ahol nem veri mindenki sz@rrá a mi aranylábú fiainkat.
Ezért jó Európa negyedik vonalas csapatai között "" játszani"". Máris áradnak a világsikerek. Csak azt hogyan tudjuk .mindig elintézni, hogy a kapusokban a hatodosztályúakat kapjuk. Vagy egyszerűen átemelik a fejük felett vagy bevédi a pettyest. Ezek a kapusok egy úttörőválogatott kapujából is kilógnának. És máris könnyebb a sikerek "" kivívása"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Egy eléggé gyenge csoport , nem nagy erőfeszítés kellet a második helyhez !
Czibor32
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
volvós
Na végre !!! És máris mehetett a meccs után a 18-as
karikában az orális és anális ünneplés a GUY fotósa előtt...
Dzsudzsika pedig végre eljutott az orgazmusig !!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' má' a focit se birod szó nélkül?nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügér! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, Te narancsos seggnyaló, félfarok Sügér? Aha, egyszóval, Te szórakoztatsz ezzel a HIRDETŐS SEX-el? az abnormal,pisi-kaka sexel?:látni téged, te málé, rettenet csipázod eme súlyos aberráciot, a Ploesti bányakecódban. az üveges asztalodon? azt hova ferdülnál má ,azzal a repedt kis bornyi agyaddal ? talán a papir alapú Kincses Kalendáriumokat-Lexikonokat ,kéne olvasgatnod?s ne a magad elé tápolt orbáni narancsos menüt ollózgasd ide ? s nem gondoljuk hogy,mostantól olyan nagyon falnád a könyveket ? de -néha -néha egyegy szótárt megprobálhatnád? ha már a sors haverod,ilyen nívótlan,sex tivornyás? mán. meg reáizzadtál csak 102 éves Shakirára? nyálilag ,futószemölcsileg ?... a jó bényalóvizeletpálresz vedelése közben?@Durbincs: most már aztán hordj el magad, Te degenera gumbo? uncsi sötét fasz? egészen a Pokol 9. bugyrába, a többi narancsos sexhaver mellé, ahol aztán szakmányban irogathatjátok a mocskos sexhirdetéseiteket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.