Pedig az egyik pályát róla nevezték el.

A Nemzeti Sport cikke szerint nem engedték be csütörtökön Détári Lajost, a Budapest Honvéd legendás játékosát nem engedték be a Magyar Futball akadémia utánpótlásközpontjának avatójára, holott az egyik pályát róla nevezték el. 

Détári Lajost nem engedték be az akadémia átadójára

Détári Lajos 2011-ben

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Csurla

A Budapest Honvéd levélben jelezte a lapnak, hogy szerinte mi is történt:

Ahogyan a többi korábbi kiválóságunk, Détári Lajos is meghívót kapott az utánpótlásközpont megnyitójára. Ebben kértük őket, hogy kedd délutánig jelezzék a részvételi szándékukat. Détári Lajos ezt azonban nem tette meg, majd csütörtök reggel megérkezett a megnyitóra, de mivel nem volt rajta a listán, csak külön engedéllyel jöhetett volna be. (Erre egyébként lett volna mód és lehetőség.) Biztonsági szolgálatunk felhívta a klub illetékesét, Détári Lajos azonban nem várta meg ezt a hívást, és távozott, pedig természetesen örömmel láttuk volna.

Ahogy a lap megjegyzi, Détári "1980 és 1987 között játékosként három bajnoki címet és egy Magyar Népköztársasági Kupát nyert a Honvéddal."

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csesszetek meg, hulye fideszes bunkok,... Ez az eset NEM Detari szegyene volt, hanem a tietek,... Bezzeg, ha diplomata rendszamu autoval jott volna, mint gruevszki, akkor nem kellett volna bizonygatnia a sajat szemelyazonossagat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@lópicigáspár: Grat! Előléptél postaládának. :-)))
karma1
@lópicigáspár: Szerintem annyira frocsog az illiberalis idiotaja a meregtol, hogy hulyesegeket ir le. Nagyszeruen netezek es hasznalom az internetet anelkul, hogy az osi programozoi nyelvet nem ismerem, csak az angolt.
En azert mar ott tartok ebben a mai rohano vilagban, hogy nem jarom vegig az evoluciot - meg a szamitogepeket sem! - es ha tuzet akarok gyujtani, akkor nem kovakovet pattintgatok egymashoz, hanem eloveszem az ongyujtot.
Azert a lenyeg meg mindig az, hogy a komputerizacio elfogadott alapnyelve az angol, es minden kiterjesztesnek, minden parancsszonak es egyeb megjegyzesnek az angol nyelvbol van levezetve a roviditese.
De ez kurvara nem erdekel, ez a hulye villanykortegaz meg frocsogjon csak maganak...:o)))) Sejtem, hogy miert irta a "postalada" bejegyzeset, mert azt hiszi, hogy Rajtad keresztul neki irok, - pedig NEM! En Veled beszelgetek, mert Te vagy az ertelmes ember, akivel minden idoben, szituacioban megertjuk egymast, meg akkor is, ha nem egyezik a velemenyunk. Egy ilyen ner-kompatibilis diszf@asz ezt el sem tudja kepzelni, mert a fide$$ csak diktatumokbol el es kormanyoz: ex catedra kijelentenek valanit, es vagy az van, vagy mindenki ellenseg, aki nem tartja be vagy nem fogadja el a baromsagaikat.
Idaig sullyedt le minden fide$$ fan, - ennel tovabb egy tapodtat se,...:o))))
De ez mar nem a mi problemank - ezt mind a fide$$nek kell megemesztenie,...\
Az ilyen egybites agyuaknak ad elfoglaltsagot: az az egyszem agysejtjuk honapokat ragodik el egy-egy probleman, es addig sem a fide$$ gazsagain polemizal, hanem itt baszogatja a tobbi kommentelot.
Mert kizarolag szemelyeskedes vezeti, egy kurva szava sincs a cikkhez,...:o))))
solidedge
@czibor41: A meztelen anyád hol találom?
Sámannus
Szegény Dömének kár volt kijózanodni, ha egyáltalán sikerült neki. A vastag nyakú biztonsági őrök nem ismerhetnek mindenkit az országban, különösen, ha a világ más fertályáról szakadt hazánkba.
Döme lehetett volna az egyetlen, akit a kocsmából furikkal is ki kellett volna tolni, ha másképpen nem megy. Botrányt sem okozhattak volna vele nagyobbat mint a mai sport. közismert..
nezelodo
Hát nem tudta szegény, hogy külön regisztrálni kell a NER-ben, ha előtte nem nyalt eléggé látványosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.