A listavezető Ferencváros magabiztosan, 2-0-ra legyőzte a vendég Kisvárda együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában szombaton.

Az első félidőben óriási mezőnyfölényben játszott a Ferencváros, sorra alakította ki a helyzeteit, és a szünetre kétgólos előnyt szerzett: Abraham Frimpong a 21., míg Miha Blazic a 33. percben egy-egy szöglet után kialakult helyzetet értékesített. A kisvárdai csapat teljesen beszorult, játékosai sokat hibáztak, támadásait pedig legkésőbb a félpálya környékén megszűrték a házigazdák.

A szünet után a Ferencváros kevesebb energiát mozgósított, így a visszafogott tempó miatt a vendégek kijöttek a szorításból. Helyzet azonban – egy lehetőséget leszámítva, amikor a bizonytalankodó Dibusz Dénest Frimpong segítette ki – továbbra is csak a hazaiak előtt adódott, de az eredmény a lefújásig már nem változott.

A ferencvárosi együttes pályaválasztóként immár 28 mérkőzés óta nem kapott ki a bajnokságban. A Kisvárda rossz sorozata az Üllői úton sem szakadt meg: az újonc hét forduló óta képtelen nyerni, és ez idő alatt mindössze egy pontot szerzett.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Pingpong és Blázsej-- két igazi, tősgyökeres, mondhatnám, vereckei magyar név. Olyan nagyra van a Fradicsürhe a magyarságával. Akkor ezek újmagyarok? Esetleg honosított migráncsok?
Vagy ilyenkor lepottyan a szemellenő?
Amint ez például a Fingbogarászóra hasonlóképpen áll.
Gauntlet
@namihami: az mind semmi. ezt hallgasd meg: két csapatban 15 külföldi volt!
15 !!! Az egy teljes csapatnyi, cserékkel együtt !
Gauntlet
@namihami: és a leendő cserék között is volt 8 külföldi, az 23 -cakumpakk!
namihami
@Gauntlet: És a tudásuk (természetesen) egyenes arànyban áll a jövedelmezésükkel.
Csupa harmad- negyedosztályú világsztár. És nàlunk még elsőosztályú csapatok àllandó emberei lehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.