Először kapott ki hazai pályán a DVSC, miután a labdarúgó OTP Bank Liga tizenötödik fordulójának vasárnapi mérkőzésén 1-0-ás vereséget szenvedett a bajnok MOL Vidi FC-től.

Először kapott ki hazai pályán a Debrecen

A győztes fehérvári csapat játékosai, Kovácsik Ádám kapus és Juhász Roland örülnek, mellettük a debreceni Takács Tamás a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában játszott Debreceni VSC – MOL Vidi FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2018. november 25-én. A fehérvári csapat 1-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt

Sikerével a székesfehérvári csapat a második helyre lépett fel a tabellán, melyen öt ponttal követi a Ferencvárost.

OTP Bank Liga, 15. forduló: Debreceni VSC-MOL Vidi FC 0-1 (0-1)

Debrecen, 2922 néző, v: Iványi gólszerző: Nego (41.) sárga lap: Barna (24.), Haris (86.), Pávkovics (89.), illetve Hodzic (19.), Vinicius (55.), Nikolov (62.)

DVSC:

Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Barna (Ferenczi, 78.) – Varga K. (Jovanovic, 78.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Takács, 59.), Avdijaj

Vidi:

Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinicius, Stopira – Nikolov (Berecz, 83.) – Nego, Pátkai, Hadzic – Hodzic (Milanov, 69.), Scepovic (Kovács, 91.)

Bátran, lendületesen kezdett a DVSC, és az első negyedórában több veszélyes támadást is vezetett, így akár a vezetést is megszerezhette volt. A folytatásban aztán magára talált a címvédő Vidi, így kiegyenlített, jó iramú mérkőzést láthatott a közönség. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, a vezetést végül a Vidi Nego higgadt megoldását követően szerezte meg a félidő hajrájában. A második játékrészt is a debreceniek kezdték aktívabban, sokáig a vendégek alig-alig lépték át a felezővonalat, Kovácsiknak pedig többször is volt dolga. A találkozó utolsó tizenöt percében aztán a Vidi néhány veszélyes kontratámadást vezetett, de nem tudta bebiztosítani sikerét, s ez majdnem megbosszulta magát, ugyanis a második félidőben szinte végig nagy elánnal és akarattal küzdő hazaiak az utolsó pillanatban közel voltak az egyenlítéshez, ám a védők tisztáztak, így a székesfehérvári együttes örülhetett.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Gondolom kupakot fel kellett locsolni a vereseg utan.
Mellesleg a 25 ezres stadionban jo ha par szazan lezengtek, meg egy ilyen rangadon is.
Kurvara megeri a magyar a foci - valakinek. Mondjuk akik lenyuljak a TAO penzeket, azoknak biztos.
szalai223
---Itt találsz meztelen lányok a városodban: kortalankar.se/lanyok
Lepényleső
A bán megverte a kós a gyereket,hogy vidéke nyerhessen bajnoki címet?
Belterjes bajnokságban ilyet is lehet,a bánnak ily módon is szerezni jó kedvet?
maci0427
Röhej az egész NB. 1 meg a magyar foci !
namihami
Kósa-Orbán. 0:1
Nem egy totógyilkos eredmény. Hogy a rosszindulat szóljon belőlem: erősen számítani lehetett rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.