Egy korábbi kijelentése miatt támadták, most lett elege.

Botrányos kijelentése után lemondott az MLSZ-beli tisztségéről Kovács Kálmán

Lemondott Kovács Kálmán, a Budapest Honvéd legendája a Magyar Labdarúgó-szövetségben betöltött tisztségéről. A Nemzeti Sport szerint a lemondás oka egy korábbi Facebook-bejegyzés, amelyben Kovács patkányozásra vetemedett.

Az időközben töröl posztban állítólag ez szerepelt:

Szerencsénkre a mi Hemingwayünk ott volt az ünnepségen, és a tudta nélkül sikerült jó kedvre derítenie. A következőt mondta: amikor kilátogatott a Bozsik Stadionba, akkor életében először látott szabadon szaladgáló patkányt. Gondolom, ez két dolgot jelenthet. Vagy a Fradi elleni mérkőzésre jött ki és a védők nem fogták szorosan a támadókat, vagy a másik verzió, hogy nála a patkány otthon csak pórázon sétáltatható.

Kovács egy újabb bejegyzésében ma azt írta, lemondott tisztségéről.

Tisztelt Főtitkár úr!

Ezúton jelzem ön felé, hogy a Szakmai Bizottsági tagságomról lemondok. Az MLSZ Ellenőri tevékenységet már évek óta nem csinálom, de természetesen ezen tisztségemről is le kívánok mondani a mai nappal. Kérem lemondásom tudomásul vételét.

A korábbi kiváló csatár döntését azzal indokolta, hogy megcsömörlött a közegtől, továbbá elnézést kér azoktól, akiket esetleg megbántott volna.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.