A csillebérci volt úttörőtábor adhat helyet a Nemzeti Öttusa Központnak. Az MTI robbantotta a bombát: ezúttal a sport infrastruktúráját tervezi fejleszteni a kabinet, ugyanis Nemzeti Öttusa Központ (NÖK) épülhet a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ területén, ez derült ki a Magyar Közlönyben szerdán megjelent egyik kormányhatározatból.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van-e összefüggés?

Tartok tőle, hogy nem túl udvarias a kérdés, ha nem is rosszindulatú

Megoldódni látszik a rejtély: mire is költött újabb 2milliárdot ártunk és qurmányunk Csillebércen. Mert egy dolog volt biztos, hogy nagyon titkolták. Egyesek tudni vélték, hogy Katinkának akarnak kedveskedni, de ő ezerrel tiltakozott.
Egy friss hír szerint – maga az MTI adta közre -: „a Magyar Közlönyben szerdán megjelent egyik kormányhatározatából kihámozható, hogy Nemzeti Öttusa Központ (NÖK) épülhet a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ területén.”!
Nem, nem minősítem a dolgot csak elmélázok. S felmerülnek bennem az egyetemi évek, mikor Novák Ilonka irányítása mellett ilyentájt a Sportuszoda fedettjében úszkodtunk az egyetem úszócsapata az egyik pályán, még a mellettünk lévőben Balczó, Móna, Török testvérek, akik akkoriban simán kenterbe verték a világot. Most meg ugye???
csipetke
Persze,így is kell.Annyira hiányzik még ebbe az országba egy nyóccázadik stadion,vagy mifene,mint egy falat kenyér.Rinyálnak,mint egy rossz qrva,hogy nincs melós,de nem bölcsődét építenek,hogy az anyák dolgozni tudjanak,hanem ismét valami sport-izééét.Ez itt a baj,hogy senki nem mer ellentmondani ennek a dagadt,elmebeteg törpének,akinek még normális gondolat nem fordult meg a fejében.A sok bólogatójános meg hagyja,hogy újra hülyeségekre sz@rják el a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.