Bravúros döntetlennel búcsúzott a Vidi FC a labdarúgó Európa-ligától: a magyar bajnok 2-2-őt játszott az angol Chelsea csapatával a Groupama Arénában, de így is kiesett, mivel a fehérorosz BATE Boriszov nyert a görög PAOK vendégeként.

A mérkőzés előtt százszázalékos teljesítménnyel már biztos csoportelső londoniak a 30. percben Willian szabadrúgása révén szereztek vezetést, de a székesfehérváriak két perccel később Ethan Ampadu öngóljával egyenlítettek, majd az 56. percben Loic Nego pazar kapásgóljával fordítottak. A Chelsea francia világbajnoka, Olivier Giroud szintén szabadrúgásból állította be a végeredményt a 75. percben.

Bravúros döntetlennel, de kiesett a Videoton az Európa-ligából

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Chelsea veretlenül, 16 ponttal végzett a négyes élén a kilencpontos BATE-t megelőzve. A Vidi hét, a PAOK három ponttal zárt. A magyar csapat akkor jutott volna a kieséses szakaszba, ha több pontot szerez a zárókörben, mint a BATE, de mivel a rivális győzött Szalonikiben, a még nagyobb bravúr is kevés lett volna a Vidinek.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Bravúros"" döntetlennel, melyhez egy öngóllal járult az a Chelsea, amelyik az úttörő(pionyír)csapatával látogatott el egy olyan meccsre, aminek a számára a sörmeccs-kategórián kivül sok tétje már nem volt. Kis túlzással az Ártyekből is jöhetett volna ez a kölyökcsapat. Amikor egy kissé blamásra fordult az eredmény, megráztàk magukat és nem öngóllal, de gond nélkül hozták nembuktára a meccset. Ennyi elég volt, a csoport győzelemhez még az egál se kellett volna. Az is csak a blama elkerülése miatt volt fontos.
Ha most egy "" éles"" meccs kellett volna, akkor nem ezekkel jön és egy ötösig meg se áll.
Pont ezért, nehogy elhitessük megint magunkkal, hogy ez egy "" csapat"". Ez a vezér által a mi adónkból és az üzemanyag árának a szükséges pénzhez igazított árával összeguberált, kinti harmadrangú játékosok egyvelege. Akik persze itt megfelelnek. De csak ITT...ebben a "" bajnokságban"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@tulipan: A lista nem teljes, nem szerepel benne pl. a kivitelezés végére kiszámlázott 25-30 százalékos drágulás (lásd Fehérvár), a kiegészítő létesítmények építése (pl. legutóbb Felcsúton a 13 milliárdért a pénztáros gyerekei épített sportcsarnok).
kolnidre
A mérőzés előtt vol tegy hozzászólásom a Nemzeti Sportban amiben kifejtettem,hogy örűlnék a Videoton vereségének,mert nem szeretem a csapat vezetőségét.Örökre kitiltottak.Itt ez a demokrácia.
F_Viktor
@kolnidre: Ezen nem csodálkozom, a pénztáros löle lapjában csak olyat lehet írni ami kedves, mosolyra fakasztó, nemzethy büszkeséggel tölti el a szíriuszi magyar nép tanítójának haragos lelkét.
simmering73
Ha nyerni kellett volna az angol csapatnak, akkor porrá zúzza a fideszotont.
papa.49
A ,,serdülő csapat játszott a vidivel döntetlent BRUHAHA ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ddszalai
//--Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/meztelen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.